Radionica ESG – Fuel4Future , Rijeka

27.03.2024.

Poštovani članovi,

s obzirom na klimatsku krizu i sve snažnija očekivanja javnosti da poslovna zajednica preuzme veću odgovornost za održivost, poduzeća moraju preispitati način integriranja načela ESG upravljanja kako bi održala konkurentnost u globalnom lancu opskrbe i iskoristila nove tržišne prilike. Upravo iz ovog razloga HUP - Hrvatska udruga poslodavaca pokrenula je projekt „ESG Forum - Fuel for Future“* s ciljem prenošenja osnova ESG standarda i predstavljanja najboljih praksi u primjeni.

Stoga Vas pozivamo da nam se pridružite na radionici:
 
  

ŠTO: besplatna radionica: „ESG – Fuel4Future“

 KADA: u srijedu 27. ožujka 2024. godine u 10h

GDJE: Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci, Radmile Matejčić 10, Rijeka

 

PRIJAVA: putem obrasca ESG prijava, najkasnije do utorka 26. ožujka 2024.

Program

Na konferenciji ćete saznati koje su to prilike i korisni alati dostupni na tržištu, a koji će vam olakšati prilagodbu na sve zahtjevnije propise i uvjete poslovanja, ali i koji će vam otvoriti prilike i mogućnosti u primjeni standarda s ciljem lakšeg zauzimanja pozicija na domaćem i globalnom tržištu, kao i realizacije optimalnih financijskih poluga za razvoj vašeg poslovanja.

Na konferenciji će se predstaviti i uspješne tvrtke iz regije s primjerima dobre prakse u implementaciji standarda, te će biti prilike za umrežavanje sa stručnjacima iz navedenog područja.


*projekt je podržan sredstvima Norveškog financijskog mehanizma 2014-2021, u okviru Programa „Business Development and Innovation Croatia“ a provodi se uz podršku Innovation Norway, zajedno s norveškim partnerima NHO (Konfederacija norveških poduzetnika).
vrh stranice