Zakon o radu - HUP webinar za sektor turizma, 17. veljače u 12 h

09.02.2023.

Pozivamo vas na webinar na temu „Izmjene i dopune Zakona o radu za poduzetnike iz djelatnosti ugostiteljstva i turizma“ koji će se održati putem Teams platforme u petak, 17. veljače 2023. s početkom u 12,00 sati. (predviđeno trajanje je do cca 13,30 h).

Webinar će voditi Josipa Klišanin, MROSP - načelnica Sektora za rad u Upravi za rad i zaštitu na radu i Nenad Seifert, direktor HUP-a Rijeka.

 

Nakon održanih regionalnih radionica ovo je prva sektorska radionica koju za svoje članice organizira Hrvatska udruga poslodavaca u suradnji s Ministarstvom rada, obitelji i socijalne politike i Udrugom poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske.

Cilj nam je prezentirati ključne izmjene Zakona o radu relevantne za pojedinu djelatnost i omogućiti poduzetnicima da dobiju odgovore na konkretna pitanja ili specifične situacije iz prakse nakon što su im prezentirane općenite informacije o predmetnim izmjenama i dopunama.

Stoga Vas molimo da nam pošaljete svoja pitanja na e-mail: nenad.seifert@hup.hr do 15. veljače 2023. kako bi na webinaru mogli odgovoriti i dati tumačenja o onim temama koje su od interesa članova iz sektora turizma i ugostiteljstva.

Svoje sudjelovanje molimo prijavite ispunjavanjem obrasca na poveznici zaključno s 15. veljače 2023.

vrh stranice