Političko sučeljavanje „Prava pitanja“ - POLJOPRIVREDA, HRANA I INDUSTRIJA: „Kako povećati produktivnost i osigurati samodostatnost?“

28.03.2024.

Hrvatska udruga poslodavaca partner je projekta „Prava pitanjaIzbornog gospodarskog specijala Jutarnjeg lista.

 

Glavna ideja ovog projekta jest suočiti ključne stavove poduzetnika okupljenih u Hrvatskoj udruzi poslodavaca s programima političkih stranaka koje se natječu na predstojećim parlamentarnim izborima.

U sklopu ovog projekta, organiziramo sučeljavanja gospodarskih stratega političkih stranaka o ključnim gospodarskim politikama, reformama sustava i poreznoj politici u idućem mandatu. 

Hrvatska udruga poslodavaca predstavit će na ovom, kao i na svakom od četiri sučeljavanja, sveobuhvatnu analizu stanja u sektorima o kojima raspravljamo. Uzimajući u obzir konkretne podatke, pružit ćemo uvid u trenutačno stanje i predstaviti konkretne mjere koje smatramo ključnima za rješavanje prepreka.

O prijedlozima i politikama HUP-a svoje bi stavove iznosili predstavnici nacionalnih političkih stranaka čiji rejtinzi pokazuju da prelaze izborni prag: HDZ, SDP, Možemo, Most i Domovinski pokret.

Pozivamo Vas na prvo sučeljavanje na temu:

POLJOPRIVREDA, HRANA I INDUSTRIJA: „Kako povećati produktivnost i osigurati samodostatnost?“

 

u četvrtak, 28. ožujka 2024. s početkom u 11.00 sati,

u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca, Radnička cesta 37a, Zagreb.

Predstavnici političkih stranaka na sučeljavanju su:

  1. Marija Vučković – HDZ
  2. Goran Kušec – SDP
  3. Božo Petrov – Most
  4. Mario Radić – Domovinski pokret
  5. Sandra Benčić – Možemo

Sučeljavanje će voditi i moderirati Miroslav Kuskunović, novinar Jutarnjeg lista.

Ovim putem vas pozivamo na sudjelovanje u raspravi tijekom sučeljavanja i davanje vaših stručnih komentara kao doprinos cjelokupnoj raspravi.

Jutarnji list će pratiti događanja sa specijalima, live prijenosima panel rasprava na portalu jutarnji.hr, kao i temama u tiskanom izdanju. Bit će organizirani razgovori s analitičarima o određenim temama, koje će se detaljno obrađivati kroz velike priče na portalu i tiskanim izdanjima, kako bi se otvorile relevantne teme uoči i tijekom sučeljavanja, te nakon njih kroz analizu.

Svoj dolazak molimo potvrdite OVDJE.

Vaša prisutnost na ovim događanjima od iznimne je važnosti kako bismo zajedno raspravili ključna pitanja i usmjerili naše buduće korake.

Veselimo se vašem sudjelovanju.

vrh stranice