Novi član HUP-a: STA putovanja

19.09.2019.

STA putovanja putnička je agencija koja posluje od 1998. godine, a od nedavno je dio grupe Nomago d.o.o. koja ima preko 1000 zaposlenika, više od 600 putničkih autobusa te nudi punu uslugu putovanja i mobilnosti. Cijeli asortiman STA putovanja od 11.11.2019. će biti poznat pod imenom Nomago Travel, no iako mijenjamo imidž, strast za putovanjima još uvijek je tu. I dalje ćemo brinuti o najpovoljnijim avio kartama, uslugama smještaja, rent-a-cara, transfera i ostalih oblika prijevoza, ljetnim kampovima za djecu te općenito o organizaciji svih vrsta putovanja, individualnih, grupnih i poslovnih kao i organizaciji team buildinga za tvrtke.     

Kao agencija pružamo usluge koje mogu pomoći bilo kome u ostvarivanju planova putovanja, a za sve one koji žele doživjeti malo drugačija iskustva, nudimo programe rada i studija, prakse te jezične tečajeve u inozemstvu, kako u Europi tako i drugdje u svijetu. Agencija brine također za poslovna putovanja, a svoje povjerenje iskazalo nam je više od 50 većih poduzeća, udruga i ustanova javne uprave. 

Naši zaposlenici vrlo su vješti u traženju najpovoljnijih opcija za bilo koju destinaciju, bez obzira na to radi li se o vikend-posjetu europskoj prijestolnici ili putu oko svijeta, a istovremeno smo dostupni i za vrijeme putovanja: bilo za promjenu leta ili za rezervaciju prenoćišta, izleta ili prijevoza.

Vječna borba s konkurencijom te pronalazak najboljeg načina kako preuzeti svoj dio tržišta za koji se bori još nekoliko desetaka sličnih agencija ponekad predstavlja veliki izazov, no odgovor smo pronašli u jednostavnom i prijateljskom pristupu klijentima, raznovrsnoj i zanimljivoj ponudi turističkih usluga te našem odličnom timu djelatnika koji funkcionira kao jedna velika obitelj što naši klijenti prepoznaju.

Trenutno najveći izazov je ostati u koraku s mnoštvom zakona i njihovim čestim izmjenama na području turizma te ih ispravno implementirati i kvalitetno primjenjivati u svakodnevnom poslovanju, a da pri tome ne oštetimo klijente te zaštitimo naš ugled i poslovanje. Iz tog razloga odlučili smo se obratiti Hrvatskoj udruzi poslodavaca (HUP) koja štiti i promiče prava te interese svojih članova.

vrh stranice