Novi član HUP-a: CRATIS d.o.o.

10.10.2022.

Tvrtka CRATIS d.o.o. profilirala se kao vodeća tvrtka za pružanje cjelovitih ICT rješenja po principu „ključ u ruke“ pri čemu korisnicima nudi cjelovite usluge iz područja telekomunikacija, podatkovnih centara, najma softvera i računalne infrastrukture u oblaku, ekspertne ICT podrške, a sve s konačnim ciljem digitalne transformacije.

Od svog osnutka 2014. godine slijedeći jasnu viziju, strategiju, smjer razvoja, te konstantnim ulaganjem u nove tehnologije, inovacije, znanje i akviziciju stručnih djelatnika, CRATIS d.o.o. polako i sigurno postaje sinonim za „turn-key“ Managed Cloud rješenja koja su prepoznata, kako na našim prostorima, tako i na širem europskom tržištu. 

 

Konstantnim ulaganjem u razvoj i kompetencije stručnjaka, CRATIS d.o.o. svojim klijentima osigurava najmodernija rješenja uz besprijekornu dostupnost usluge.

Tijekom 2016.godine započeta je izgradnja vlastite Cloud infrastrukture,  2017.godine kreće se sa ponudom Managed Cloud rješenja, a već 2018. godine tvrtka CRATIS d.o.o. postaje jedan od tržišnih lidera. 2020. godine u svijetu ICT usluga CRATIS d.o.o. prepoznat je po svojoj besprijekornoj stručnosti, fleksibilnosti, susretljivosti i vrhunskoj tehničkoj podršci za korisnike kroz elitni inženjerski BlueOpsTM tim.

 

2021. godine CRATIS d.o.o. krenuo je u pripremu i realizaciju projekta izgradnje vlastitog Tier3 certificiranog podatkovnog centra u Varaždinu. Podatkovni centar biti će izgrađen do kraja 2023. godine i opremljen najmodernijim sustavima upravljanja sigurnosti, energetike i hlađenja i ponuditi tržištu preko 2000 m2 IT prostora za smještaj računalne infrastrukture, što će tvrtku CRATIS činiti najvećim carrier neutral podatkovnim centrom regiji.

 

Kontakt: CRATIS d.o.o.

e-mail: info@cratis.hr

Telefon: +385 42 888 000

 

 

vrh stranice