Novi član HUP-a: Colliers Advisory d.o.o.

02.11.2022.

Colliers, globalna vodeća tvrtka za savjetovanje i usluge posredovanja komercijalnim nekretninama je u Hrvatskoj prisutna već 18 godina. Nalazeći se na vrhu industrije, Colliers svakodnevno radi na stvaranju bolje budućnosti, integrirajući u svoju kulturu različitosti, održivo poslovanje i brigu o zajednici

Posredovanje prilikom prodaje, kupnje, te zakupa nekretnina, upravljanje nekretninama, procjena vrijednosti imovine i investicijsko savjetovanje, dizajn uredskih prostora, projektni menadžment, marketing nekretnina i istraživanje tržišta nekretnina – sve je ovo dio spektra usluga koje svojim klijentima pruža Colliers. Stručnjaci iz ove kompanije posjeduju globalnu ekspertizu te vrsno poznavanje lokalnog tržišta.

Iz ureda u Zagrebu i Ljubljani, Colliers pokriva tržište Hrvatske, Slovenija te Bosne i Hercegovine. Na našem tržištu Colliers nudi široki spektar usluga svim vlasnicima nekretnina, zakupodavcima, zakupcima te investitorima i developerima na lokalnoj, regionalnoj i međunarodnoj razini, u svim segmentima komercijalnih nekretnina: uredski prostori, trgovački prostori, skladišni i logistički prostori, turizam (HTL) te investicije.

Colliers Hrvatska, Slovenija i BiH može se pohvaliti mnogobrojnim nagradama, od one za najbolje mjesto za rad u 2021. godine, preko Prestige Awards i prestižne European Property Awards nagrade i to u kategoriji Property Agency/Consultancy u Hrvatskoj, i brojnih drugih. Lokalna i međunarodna priznanja stavljaju naglasak na stručnost i izvrsnost koje klijenti prepoznaju i cijene.

Globalno gledano, Colliers je prisutan u 63 države u svijetu, i zapošljava više od 17.000 profesionalaca koji svojim predanim radom svakodnevno isporučuju vrhunske rezultate. Od vrha do dna strukture, Collires zapošljava stručnjake koji svakom zadatku pristupaju ozbiljno, predano i u skladu s najvišim standardima profesije, a sve to s ciljem maksimiziranja potencijala imovine i nekretnina kako bi ostvarili uspjeh klijenta, ali i svojih kolega.

Colliers je u svoju misiju integrirao društveno odgovorno poslovanje, što je vidljivo u svim sferama djelovanja. Preko različitosti i integracije kao temelja Colliersove kulture, održivosti i brige za okoliš, pa sve do aktivnog uključivanja u lokalne zajednice u kojima djeluju, čine sve što mogu da bi radili na osiguravanju kontinuiranog napretka. Upravo u ovoj sferi Colliers ulaže napore u razvoj ESG-a koji predstavlja osnovu odgovornog poslovanja i jednu od temeljnih vrijednosti ovog poduzeća.

Ono što ističe Colliers od ostalih poduzeća je način na koji pristupaju poslu. Razmišljanje izvan okvira i briga za potrebe klijenta pozicionirali su Colliers kao lidera u svijetu komercijalnih nekretnina. Svakom klijentu pristupaju individualno, podižući razine vrijednosti na svakom koraku zajedničke suradnje, a sve s ciljem postizanja inovativnih rezultata i uspjeha poslovanja.

Ono što nama iz Colliersa predstavlja najveći izazov u poslovanju su promjene koje se svakodnevno događaju, lokalno i globalno. Na nama je da uvijek budemo jedan korak ispred, spremni ponuditi našim klijentima rješenja koja su relevantna danas, ali će biti takva i u budućnosti. Članstvo u HUP-u samo je još jedan u nizu poteza kojim aktivno sudjelujemo u razmjeni iskustava u poslovnom okruženju, a sve kako bismo pridonijeli zdravijoj i boljoj poslovnoj sredini.

vrh stranice