JAVNI POZIV - PROGRAM ZA IZGRADNJU KAPACITETA I INVESTICIJSKE SPREMNOSTI ZA STARTUPOVE, PROJEKTNE TIMOVE I PODUZETNIKE POČETNIKE

09.02.2022.

Programski partner: Zagrebačka banka d.d.

Hrvatska udruga poslodavaca, kao jedan od partnera na Projektu BAIF – Business Angels Impact Fund, kojim se uspostavlja novi financijski instrument za ulaganja s društvenim utjecajem, upućuje JAVNI POZIV startup-ovima, projektnim timovima i poduzetnicima početnicima s za uključivanjem u peti i posljednji ciklus radionica Projekta - Radionice za izgradnju kapaciteta i investicijske spremnosti.

Uključi se u program!


PROGRAM RADIONICA SUPER PRILIKA ZA PROJEKTNE TIMOVE

Uzimajući u obzir sve specifičnosti ponude obrazovnih programa za poduzetnike početnike, potrebe u segmentu društvenog poduzetništva te vodeći se informacijama samih startupova, BAIF nudi „tailor madeprogram za poduzetnike početnike, koji je nadopunjen podrškom iskusnih mentora u stvarnom vremenu te sveobuhvatnu i strukturiranu podršku.

Timovi će tako proći kroz trotjedni edukacijski program, koji se odvija elektroničkim putem, korištenjem BAIF LMS platforme. Lekcije su unaprijed snimljene i mogu se konzumirati bilo kada, a pojedina cjelina otvara se ponedjeljkom i ostaje otvorena do završetka programa. Osim videolekcija, polaznici programa će dobiti popratne materijale, predloške za popunjavanje raznih metodologija (gdje je primjenjivo) te alat u MS Excelu za poslovno planiranje.

Program također uvodi jedinstvenu metodologiju mjerenja društvenog učinka te će sa svakim timom raditi mentori koji će svojom ekpertizom pomoći razviti/definirati i mjeriti društveni učinak svake ideje te će pomoći timovima odskočiti iz uobičajenih tračnica investicijske startup scene u Hrvatskoj.

Nakon okončanja programa 30.-31.3. organizirat će se boot camp u Zagrebu te će timovi dobiti priliku prezentirati svoj projekt/ideju investitorima te krenuti u potragu za svojim poslovnim anđelom”.

SADRŽAJ PROGRAMA

-->-->--> -->-->Online platforma za savladavanje poduzetničkih vještina,

-->-->-->-->-->Automatizirano praćenje napretka,

-->-->-->-->-->3 sata individualnih konzultacija odabranih mentora,

-->-->-->-->-->Intenzivan trodnevni kamp za razvoj poslovne ideje, uz dodatna savjetovanja mentora i zanimljiva predavanja,

-->-->-->-->-->Umrežavanje s mentorima, stručnjacima, predstavnicima relevatnih institucija.

Program se provodi od 07. ožujka 2022. - 31. ožujka 2022. godine, dok će bootcamp biti 30. - 31. ožujka 2022. godine.

NE PROPUSTITE PRILIKU PRIDRUŽITI NAM SE!

Kroz BAIF-ov program investicjske spremnosti do sada je prošlo 80-tak startupova i poduzetnika početnika iz cijele Hrvatske, od kojih su neki imali tu sreću ostvariti investiciju u svoj društveno koristan.

Pozivamo Vas da nam se pridružite u petom i posljednjem ciklusu radionica u Zagrebu!

Potrebna vam je samo jedna dobra ideja koja ima cilj učiniti ovaj svijet malo ljepšim mjestom, te volja za učenjem i radom, a od prijave vas dijeli samo nekoliko klikova.

Prijave se vrše putem putem aplikacije „Virtualni inkubator Poduzentičkog centra KZŽ, a prijaviti se možete klikom na poveznicu niže:

-->-->

Prijave su otvorene do 04. ožujka 2022. godine!

Pridružite nam se u promicanju investicijskog ekosustava za ulaganja s društvenim učinkom u Hrvatskoj te kroz stručno vodstvo i savjetovanje pripremite vaš društveno koristan projekt za investiciju, rast i uspjeh!

NAZIV PROJEKTA: BAIF - BUSINESS ANGELS IMPACT FUND

Ovaj projekt dobio je financijsku potporu Programa Europske unije za zapošljavanje i društvene inovacije "EaSI" (2014.-2020.)

Nositelj projekta je Krapinsko-zagorska županija dok su koordinatori Zagorska razvojna agencija,

Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije, Feelsgood Capital Partners i Hrvatska udruga poslodavaca.

Projekt je ukupno vrijedan 318.441,63 EUR, od čega se kroz potporu Europske komisije, EASI program, sufinancira 249.641,63 EUR, a ostatak sredstava vlastiti je doprinos partnera.

 

vrh stranice