Izabrano novo vodstvo RENT-A-CAR Koordinacije HUP-a

15.03.2024.

Na izbornoj Skupštini koja je održana 15. ožujka 2024. u HUP-u u Zagrebu Anton Krivak (Sixt) izabran je za novog predsjednika Rent-a-car Koordinacije HUP-a, a za dopredsjednike su izabrani Vladimir Markulin (Avant) i Rino Pavlov (Nova-rent). U uži operativni tim također su izabrani Kaja Hrabar (Avis) i Dean Filipović (Europcar)

Nakon što je Mladen Petreski, kao jedan od osnivača udruge, 10 godina uspješno vodio Rent-a-car Koordinaciju HUP-a, od međusobnog dogovora standarda poslovanja i Etičkog kodeksa članova koordinacije, pregovora s Vladom o regulativi kojom će se definirati najam vozila u RH do izazova koronakrize, čelno mjesto preuzeo je Anton Krivak kao njezin dugogodišnji dopredsjednik.

Anton Krivak ima veliki potencijal za kvalitetan doprinos na mjestu predsjednika Koordinacije te ima besprijekoran ugled i poštovanje svih članova, kao i šire javne zajednice.

Novoizabrani predsjednik zahvalio je članovima na ukazanom povjerenju te naglasio kako vjeruje da će, uz snažnu podršku dopredsjednika i ostalih članova, Udruga uspješno nastaviti aktivnosti usmjerene na bolje uvjete poslovanje i snažnije pozicioniranje rent-a-car djelatnosti prema tijelima vlasti i javnosti. Zajedništvo i formalni, udruženi pristup dokazano su učinkoviti. Stoga je važno nastaviti graditi pozitivnu percepciju djelatnosti iznajmljivanja vozila, kao dijela turističkog sektora, kroz profesionalan pristup prema svim akterima – strankama, partnerima i međusobno prema kolegama i članicama Koordinacije HUP-a.

Zaključno su članovi istaknuli kako je doprinos svakog člana izrazito važan za rad Udruge te vjeruju da će svi zajedno nastaviti uspješnu međusobnu suradnju. Novom predsjedniku upućene su čestitke i podrška, a Mladenu Petreskom je uručena Zahvalnica HUP-a za sav doprinos i uloženo znanje kroz 10 godina uspješnog vodstva Rent-a-car Koordinacije.

vrh stranice