Informatika Fortuno d.o.o.

16.12.2020.

Informatika Fortuno d.o.o., osnovana 2007. godine s više od 200 zadovoljnih klijenata i 24 IT stručnjaka. Tvrtka aktivno prati i primjenjuje najnovije tehnologije i trendove na području razvoja softvera.

Nudimo gotova poslovna rješenja, razvijamo specijalizirana softverska rješenja te nudimo implementaciju i integraciju softvera, aplikacija i sustava te pružamo programsku i sistemsku podršku.

Radimo softverska rješenja po mjeri za tvrtke koje se bave trgovinom, proizvodnjom,  ugostiteljstvom, online edukacijama i turizmom. Sve informacije možete pronaći na www.fortuno.hr.

Izrađujemo softver po mjeri korisnika. Odabirom softvera izrađenog po mjeri dobit ćete softver koji se u potpunosti prilagođava vama i vašem poslovanju. Razvoj takvog softvera omogućava vam:

 

 

1. Bolju organizaciju poslovnih procesa

2. Uštedu vremena u svakodnevnom poslovanju

3. Povećanu poslovnu efikasnost

4. Postizanje konkurentne prednosti

Gotova softverska rješenja:

MygroB2B.store

Ukoliko ste tvrtka koja se bavi veleprodajom, ova aplikacija je stvorena za vas! Aplikacijom dobivate funkcionalnosti koje vam omogućavaju da jednostavno i brzo obavite svakodnevne poslovne zadatke. Aplikacija udovoljava specifičnim poslovnim zahtjevima s kojima se tvrtka susreće, štedi vrijeme u svakodnevnom poslovanju od primitka narudžbe do dostave iste. Korištenje inovativnih tehnoloških rješenja ostvarujete konkurentu prednost na tržištu i širite vaše poslovanje.

KONTAKT: 
Za više informacija obratite se našem prodajnom timu:
prodaja@fortuno.hr
+385 91 606 1272
+385 91 222 0065
Informatika Fortuno d.o.o.
Dragutina Žanića-Karle 27a
Vinkovci 32100
www.fortuno.hr

vrh stranice
vrh stranice