Hitra produkcija dokumenata d.o.o.

15.12.2020.

Dizajn i izrada digitalnih dokumenata
Dokumenti koje šaljete korisnicima, bili oni računi ili dopisi, ne moraju sadržavati samo zakonom propisane informacije i prilika su da s korisnicima komunicirate na pametan i personaliziran način. Mi vam u tome možemo pomoći našim iskustvom, znanjem i tehnologijama.
Koristimo najbolje na tržištu dostupne alate (Predvodnik u Gartner Magic Quadrant i Forrester Wave) i imamo višegodišnje iskustvo u spajanju različitih izvora podataka u jedan konsolidirani data stream iz kojeg nastaju dokumenti za digitalnu distribuciju, arhiviranje ili slanje u papirnatom obliku.
Naš sustav za kreiranje pametnih dokumenata je automatiziran, s uvidom u sve korake procesa u realnom vremenu kroz web portal, a podržava povezivanje različitih izvora podataka (transakcijske baze, billing sustavi, CRM), personalizacije i odobravanja uzoraka (preview i approval).

Ispis i kuvertiranje
Svim svojim klijentima omogućavamo ispis i kuvertiranje dokumenata na našoj opremi i u našem print centru. Najveći smo print centar u Hrvatskoj s dnevnim kapacitetom ispisa 5.000.000 stranica i kuvertiranja više od 1.500.000 kuverti. Uz standardno kuvertiranje dokumenata, ispisanih crno bijelo ili u boji, omogućavamo i selektivno insertiranje promotivnih materijala (letaka), presavijanje dokumenata, izradu kupona i plastičnih kartica.
Print centre, na području Republike Hrvatske, imamo na dvije lokacije međusobno udaljene 60ak kilometara tako da možemo garantirati odradu vaše produkcije i u scenariju potpunog prestanka rada na jednoj od lokacija.

Informatičke usluge    
Za klijente razvijamo različite IT usluge iz segmenta elektroničkog poslovanja. Preko standardiziranog API-ja omogućavamo kreiranja dokumenata na zahtjev u realnom vremenu za vremenski kritične sustave i aplikacije  te masovno kreiranje dokumenata, uz razmjenu podataka preko API-ja ili nekog od alternativnih načina sigurne razmjene podataka.
Fokusirani smo na stvaranje dodatne vrijednosti povezivanjem podataka dostupnih u različitim izvorima (bazama, sustavima, logovima) i u različitim formatima (txt, csv, json, xml, pdf …)  sve kako bi olakšali svojim klijentima rad s podacima i premostili evenutalne praznine u informacijskim sustavima korisnika. Postoji mogućnost izrade standardnih izvješća prema željenoj frekvenciji izvješćivanja i njihovo prikazivanje u različitim formatima (HTML, PDF) ovisno o dogovoru.

Distribucija dokumenata
Dokumente koje pripremimo za svoje klijente možemo distribuirati različitim kanalima distribucije:
poštom, e-mailom, sms-om, e-Računom, izravno u Internet/mobilno bankarstvo banaka (iRačun) ili drugim digitalnim kanalima u dogovoru s korisnikom.
Primjerice platne liste vaših radnika možemo obraditi i pripremiti ih za slanje mailom, gdje svaki radnik dobije svoju platnu listu ili link za njezino preuzimanje, zaštićenu svojom lozinkom.            

e-Arhiva
Arhiva svih dokumenata u PDF obliku, dostupna je i pretraživa izdavateljima računa/dokumenata i korisnicima usluge i-Račun u bilo kojem trenutku i s bilo kojeg mjesta prema dogovorenim kriterijima pretraživanja u dogovoru s korisnikom. 

e-Račun
Servis pruža mogućnost izdvajanja podatka i njihovu transformaciju u eRačun te njihovu razmjenu. Svi navedeni procesi se odvijaju sukladno hrvatskim zakonima i standardima propisanim europskom normom za eRačune. Također omogućuje povezivanje korisnikove sustave za obradu i izdavanje računa (Billing, ERP) u svrhu automatizirane razmjene dokumenata ili samostalno korištenje putem online sučelja.
Osim samog usklađivanja sa zakonom koji obuhvaća B2G segment, usluga omogućuje izdavanje i razmjenu računa ali i drugih dokumenata koji se razmjenjuju u B2B i B2G razmjeni čime se može znatno pojednostavniti (automatizirati) proces izdavanja i razmjene elektroničkih računa te ostvariti uštede. Na ovaj način je moguće je slati i primiti račun od 30.000 poslovnih subjekata u Republici Hrvatskoj.

i-Račun
i-Račun korisnici svoje račune dobivaju u obliku digitalnog računa, na način da dobiju pripremljenu uplatnicu u svoje Internet/mobilno bankarstvo, a plaćaju ih u potpunu kontrolu dovršenjem transakcije unutar mobilne ili web aplikacije. Na taj način svaki korisnik može sam upravljati time kada će izvršiti uplatu računa čime se usluga izdvaja od usluge izravnog terećenja. Cijeli proces odvija se bez kopiranja, slikanja ili prepisivanja s papira uz potpunu kontrolu plaćanja. Usluga je dostupna u više banaka i za 60 izdavatelja računa, a možda sutra i vi možete postati korisnik ove usluge.

Naš je cilj svojim korisnicima pružiti mogućnost izrade digitalnih i printanih dokumenata i njihovu komunikaciju i razmjenu kroz različite distribucijske kanale prema želji korisnika. 

KONTAKT:  
Mail: prodaja@hpdoc.hr
Tel: +385 1 555 3 555

vrh stranice