Dodijeljena Uvjerenja polaznicima edukacije Upravljanje EU projektima

16.01.2024.

Na Ekonomskom fakultetu u Osijeku danas 16. siječnja 2024. godine održana je svečena dodjela Uvjerenja polaznicima – članovima HUP-a za edukaciju “Upravljanje EU projektima”. Temeljem tripartitnog Sporazuma potpisanog 02. studenoga 2023. godine između Osječko-baranjske županije, Ekonomskog fakulteta u Osijeku i Hrvatske udruge poslodavaca započela je edukacija za 20 polaznika – članova HUP-a.

Uz dekana Ekonomskog fakulteta u Osijeku prof.dr.sc. Borisa Crnkovića, direktora HUP Regionalnog ureda u Osijeku Ivana Sarića, svečanoj dodjeli nazočio je i zamjenik župana Josip Miletić.

Tom progodom, dožupan je istaknuo da su polaznici upravo ovom edukacijom stekli dodatna znanja i vještine za sve izazove s kojima se susreću na tržištu rada. Zbog toga zahvaljujem Ekonomskom fakultetu u Osijeku na izuzetno dobroj dugogodišnjoj suradnji, kao i Hrvatskoj udruzi poslodavaca s kojima provodimo različite aktivnosti i projekte s ciljem novih zapošljavanja i poboljšavanja poduzetničke klime. Dekan Ekonomskog fakulteta u Osijeku izrazio je zadovoljstvo što su HUP i Osječko-baranjska županija prepoznali Fakultet kao instituciju koja može provesti ovako važnu edukaciju, ali i što su jednako zadovoljni i polaznici. Ivan Sarić, HUP naglasio je da je ovo program edukacije u području upravljanja EU projektima namijenjen članicama HUP-a koji smo uspjeli provesti zahvaljujući podršci Osječko-baranjske županije, a odaziv je velik i planiramo istu aktivnost provesti i ubuduće. Više o svečanoj dodjeli na: https://www.obz.hr/index.php/k2-listing/item/4300-edukacije-poduzetnika-uz-potporu-osjecko-baranjske-zupanije
vrh stranice