Davor Bruketa održao predavanje “Brandiranjem do identiteta i profitabilnosti”

06.05.2022.

U organizaciji HUP-Udruge drvne i papirne industrije 5. svibnja 2022. održano je predavanje “Brandiranjem do identiteta i profitabilnosti”.

Ivić Pašalić, predsjednik HUP-Udruge drvne i papirne industrije okupljenim se obratio s uvodnim riječima o tome koliko je nužno ulagati u brand jer imaju sve veću ulogu u našim životima, već odavno to nije obično zadovoljavanje neke funkcionalne potrebe.

Renata Ojurović, ravnateljica Uprave šumarstva, lovstva i drvne industrije u Ministarstvu poljoprivrede pohvalila je suradnju s HUP-Udrugom drvne i papirne industrije, te okupljenima navela kojim bi poticajnim mjerama Ministarstvo poljoprivrede moglo pridonijeti njegovu razvoju.

 

Poduzetnici su suočeni s raznim novim izazovima, kako osigurati stabilno poslovanje uz pomoć brendiranja vaših proizvoda, te o tome kako organizacijama pomažu u svladavanju poslovnih i komunikacijskih izazova uz pomoć kreativnih rješenja govorio je Davor Bruketa, kreativni direktor i suvlasnik reklamne agencije Bruketa&Žinić&Grey.

Ana Krešić, strateška planerica u agenciji Bruketa&Žinić&Grey prezentirala je suradnju s tvrtkama koje su uz pomoć brandiranja povećale svoju profitabilnost.

 

vrh stranice