BIRODOM d.o.o.

16.12.2020.

BIRODOM d.o.o. je tvrtka koja uspješno posluje na hrvatskom tržištu od 1993. godine. Specijalizirani smo za veleprodaju uredskog materijala, informatičke opreme i pribora,  sredstava za čišćenje, te pružanja usluga tiska. Naše se poslovanje temelji na opskrbi i pružanju usluga krajnjim kupcima, a poslovanje nam je organizirano na način da krajnji kupac može dobiti kompletnu uslugu na jednom mjestu. Trudimo se svim svojim kupcima osigurati što bolju i kvalitetniju uslugu, a kao dodatnu prednost ističemo kvalitetu i konkurentne cijene robe, te brzu dostavu kao i profesionalan i personaliziran pristup svakom kupcu. 

U našoj ponudi možete pronaći proizvode renomiranih svjetskih marki kao što su Leitz, Esselte, Durable, Maestro, Navigator, Post it, Rotring Tikky, Pelikan, HP, Canon, Lexmark I još mnoge druge.

Dokaz da su nam oduvijek kupac i kvaliteta bili i ostali na prvom mjestu su certifikati ISO certifikat 9001:2015 koji se odnosi na sustav upravljanja kvalitetom i  ISO certifikat 14001:2015 koji se odnosi na sustav upravljanja okolišem. Certifikacija našeg sustava upravljanja dokazuje da smo usmjereni ka stalnim poboljšanjima  i pružanju kvalitetnih usluga koje ispunjavaju zahtjeve naših kupaca i ostalih zainteresiranih strana, a pritom smo usklađeni s međunarodno priznatim normama i važećim zakonskim propisima.

Ovim putem svim tvrtkama članicama Hrvatske udruge poslodavaca možemo ponuditi početnih 15% popusta pri kupnji proizvoda iz našeg proizvodnog asortimana.

Za više detalja posjetite našu web stranicu www.birodom.hr ili nas kontaktirajte na niže navedene kontakte:

e-mail: info@birodom.hr 
telefon: 01/6530 492 
telefax:  01/6530 491

vrh stranice