BAIF PROGRAM EDUKACIJA & MENTORINGA

02.03.2021.

Kao jedan od partnera na projektu BAIF – Business Angels Impact Fund, kojim se uspostavlja novi financijski instrument za ulaganja s društvenim utjecajem, Hrvatska udruga poslodavaca poziva Vas na sudjelovanje u Programu edukacija & mentoringa s ciljem podizanja spremnosti projekata za buduće financiranje.

Program je namijenjen startupovima, projektnim timovima i poduzetnicima početnicima, a jedini uvjet je da razvijate ideju/proizvod/uslugu, koja ima potencijal učiniti svijet ljepšim mjestom!

Nije nam bitno u kojoj ste fazi razvoja, jeste li negdje na početku balade ili se već spremate izaći na tržište, bitno nam je samo da vašom idejom/proizvodom/uslugaom krenete razvijati kriterije pozitivnog društvenog utjecaja!

          ***Ako smatrate ovaj program korisnim, proslijedite informaciju Vašim partnerima i poznanicima***

TAILOR MADE BOUTIQUE PROGRAM PRILAGOĐEN VAŠIM POTREBAMA

Program radionica dizajniran je da zadovolji i najspecifičnije potrebe poduzetnika inovatora, a temelji se na online platformi za savladavanje poduzetničkih sadržaja, individualnom pristupu i savjetovanju, praktičnom radu te razmjeni iskustava i znanja. Na kraju programa dobit ćete priliku prezentirati svoj projekt/ideju potencijalnim investitorima. Više o programu možete pročitati u priloženoj brošuri a pozivamo vas i da posjetite web stranicu projekta: www.baif.hr

RASPORED PROGRAMA

KRAPINA – 19.04. – 10.05., bootcamp 5.,6.,7. svibnja 2021. godine

OSIJEK – 03.05. – 24.05., bootcamp 19.,20.,21. svibnja, 2021. godine

RIJEKA – 28.06. – 18.07., bootcamp 14., 15, 16. srpnja, 2021. godine

SPLIT – 06.09. – 24.09., bootcamp 22., 23., 24. rujna 2021. godine

Krećemo s prvom grupom iz Krapine pa ovim pozivom poseban naglasak stavljamo na tvrtke/startupove koji gravitiraju tom području.

SADRŽAJ PROGRAMA

  • Online platforma za savladavanje poduzetničkih vještina
  • Automatizirano praćenje napretka
  • 3 sata individualnih konzultacija odabranih mentora
  • Intenzivan trodnevni kamp za razvoj poslovne ideje prema odabranoj lokaciji, uz dodatna savjetovanja mentora i zanimljiva predavanja
  • Umrežavanje s mentorima, stručnjacima, predstavnicima relevatnih institucija
  • Finale programa: Demo dan pred investitorima poslovnog kluba WBAF Hrvatska
  • Po završetku programa ocjena prihvatljivosti za BAIF financijski instrument

PRIJAVE

Prijave za Krapinu su otvorene do 10. travnja 2021. godine  na poveznici:https://baif.hr/prijavise

Pridružite nam se u promicanju investicijskog ekosustava za ulaganja s društvenim utjecajem u Republici Hrvatskoj te se kroz stručno vodstvo i savjetovanje pripremite za investiciju za vaš društveno koristan projekt! Veselimo se vašim prijavama i stvaranju pozitivne promjene u svijetu!

Nositelj projekta je Krapinsko-zagorska županija dok su koordinatori Hrvatska udruga poslodavaca, Zagorska razvojna agencija, Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije i Feelsgood Capital Partners. Projekt je ukupno vrijedan 318.441,63 EUR, od čega se kroz potporu Europske komisije, EASI program, sufinancira 249.641,63 EUR, a ostatak sredstava vlastiti je doprinos partnera.

vrh stranice