Aktualno

Održana panel rasprava Budućnost obrazovanja u Hrvatskoj

24.08.2019.

Održana radionica e-račun u javnoj nabavi

20.05.2019.

Dana, 20.5.2019. je HUP Regionalni ured Varaždin u partnerstvu s FINA-om održao zanimljivu interaktivnu radionicu na temu e-račun u javnoj nabavi. 

U listopadu prošle godine usvojen je Zakon o elektroničkom izdavanju računa u javnoj nabavi, po kojem svi obveznici javne nabave su od 1.12.2018. trebali biti spremni za zaprimanje e-računa u skladu s Europskom normom o elektroničkom izdavanju računa 16931-1:2017 propisanu Direktivom EU/2014/55, a od 1.07.2019. godine račune proizišle iz javne nabave moraju primati isključivo u elektroničkom obliku.

Održan seminar "Search Engine Optimization: SEO"

13.05.2019.

Dana, 13.5.2019. je HUP Regionalni ured Varaždin u partnerstvu s Googleom i Algebrom organizirao zanimljiv interaktivan seminar na temu "SEO Optimizacija".

Od prošle jeseni, Hrvatska udruga poslodavaca u partnerstvu sa Googleom provodi program Digitalne garaže, koji uključuje niz besplatnih edukacija za poslodavce o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Radionicama želimo digitalnim vještinama osnažiti trenutnu i buduću radnu snagu zemlje, te pomoći malim i srednjim tvrtkama ubrzati svoj rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima.

Okrugli stol „Kako zainteresirati mlade za metalska zanimanja i zadržati radnu snagu u Republici Hrvatskoj“

08.05.2019.

U srijedu, 8.5.2019. su u tvrtki INOXMONT - VS  održani dani Otvorenih vrata u sklopu kojih je uz obilazak pogona održan i Okrugli stol „Kako zainteresirati mlade za metalska zanimanja i zadržati radnu snagu u Republici Hrvatskoj“  na kojem su ostale sudjelovali i Zdenko Lucić, državni tajnik u Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta, Dražen Opalić, pomoćnik Ministra rada i mirovinskog sustava, Zoran Andročec, direktor poslovnog okruženja INGRA-DET, Stjepan Šterc, demograf i drugi.                                                

Održana panel diskusija "Izazovi transformacije u procesu nabave"

17.04.2019.

Dana, 17.4.2019. održana je panel diskusija „Izazovi transformacije u procesu nabave“ koju je HUP Regionalni ured Varaždin organizirao u suradnji s tvrtkom Cronata d.o.o., a na kojem su sudjelovali Mirela Senica, direktorica nabave SEE - IBM i Predsjednica HUND (Hrvatska udruga nabavne djelatnosti), Vlado Gazdek, Direktor službe nabave indirektnih – Podravka i Marijan Mužar, Voditelj nabave – Rasco.

Održan seminar "GDPR - što smo o njemu naučili do sada i što nas očekuje u budućnosti?"

20.03.2019.

Dana, 20.3.2019. je HUP Regionalni ured Varaždin u partnerstvu s Odvjetničkim uredom Maja Šutalo organizirao zanimljiv interaktivan seminar na temu "GDPR - što smo o njemu naučili do sada i što nas očekuje u budućnosti?".

Predavačica, Maja Šutalo, je uz teoretsko predavanje spremno odgovarala na konkretna pitanja sudionika iz spektra svojih iskustva i tumačenja. 

vrh stranice
vrh stranice