Radionica: ESG – Fuel4Future; Poduzetnički inkubator i akcelerator Antunovac, Gospodarska zona Antunovac 23, Antunovac, 10:00

13.12.2023.

S obzirom na klimatsku krizu i sve veća očekivanja javnosti da poslovna zajednica preuzme veću odgovornost za održivost, poduzeća moraju preispitati način integriranja načela ESG upravljanja kako bi održala konkurentnost u globalnom lancu opskrbe i iskoristila nove tržišne prilike. Održivost u poslovanju kao i standardizirano komuniciranje takvih aktivnosti, jako je važno i za mala i srednja poduzeća.

 

Pridružite nam se u srijedu 13. prosinca 2023. godine u Konferencijskoj dvorani na II. katu Poduzetničkog inkubatora i akceleratora Antunovac, Gospodarska zona Antunovac 23, Antunovac, s početkom u 10 sati na radionici na temu: „ESG – Fuel4Future“ i saznajte koje su to prilike i korisni alati dostupni na tržištu, a koji će vam olakšati prilagodbu na sve zahtjevnije propise i uvjete poslovanja, ali i koji će vam otvoriti prilike i mogućnosti u primjeni standarda s ciljem lakšeg zauzimanja pozicija na domaćem i globalnom tržištu, kao i realizacije optimalnih financijskih poluga za razvoj vašeg poslovanja.

Hrvatska udruga poslodavaca pokrenula je projekt „ESG Forum - Fuel for Future“, a koji je podržan sredstvima Norveškog financijskog mehanizma 2014-2021, u okviru Programa „Business Development and Innovation Croatia“. Projekt provodimo, uz podršku Innovation Norway, zajedno s norveškim partnerima NHO (Konfederacija norveških poduzetnika), s ciljem prenošenja i predstavljanja najboljih praksi u primjeni ESG standarda u poslovanje tvrtke, a s ciljem zadržavanja i unapređivanja poslovne konkurentnosti.

U prilogu vam dostavljamo i program radionice, a sudjelovanje na radionici je besplatno.

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo da svoje sudjelovanje prijavite do utorka 12. prosinca 2023. godine do 12 sati elektronskim putem na: hup-osijek@hup.hr

 

PROGRAM

vrh stranice