30. siječnja 2018. Radionica Google AdWords, HUP Regionalni ured Split, Bernardinova 1, Split, 10:00 sati

30.01.2019.

Hrvatska udruga poslodavaca u partnerstvu s Google Hrvatska poziva vas na  radionicu koja će biti održana u sklopu programa Digitalna Garaža, a koja će pokriti temu:

GOOGLE ADWORDS

Radionica će biti održana u Splitu, 30. siječnja u prostorijama HUP regionalnog ureda Split,  Bernardinova 1, s početkom u 10:00 sati. Očekivano trajanje radionice je 1 sat i 30 minuta, s uključenim coffee breakom.

O TEMI GOOGLE ADWORDS:

Ako želite privući nove posjetitelje na web-lokaciju, povećati online prodaju, ostvariti više poziva ili potaknuti korisnike da se vrate, Google AdWords vam u tome može pomoći.

Oglašavajte lokalno ili globalno.

Oglase ciljajte na korisnike u određenim zemljama, područjima, gradovima ili na određenoj udaljenosti od svoje tvrtke ili trgovine.

Dosegnite najprikladniju publiku u pravom trenutku.

Korisnici pronalaze vašu tvrtku na Googleu u onom trenutku kada pretražuju ono što nudite.

Naučit ćete kako se kvalitetno oglašavati na internetu pomoću Google Ads programa uz najveći povrat investicije i kako odabrati najbolju strategiju.

•           Mali trikovi Ads oglašavanja.

-           Kako uz manji budžet prestići konkurenciju?

•           Ciljanje relevantne publike.

-           Što su dugorepe ključne riječi?

•           Tražilice, web stranice i YouTube.

-           Kada i gdje se oglašavati? Što nam je cilj?

•           Mjerljivost i optimizacija kampanja.

-           Što je konverzija? Kako povećati ROI?

NEŠTO VIŠE O SAMIM RADIONICAMA:

Hrvatska udruga poslodavaca u partnerstvu sa Googleom provodi program Digitalne garaže, koji uključuje niz besplatnih edukacija za članove HUP-a o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Radionicama želimo digitalnim vještinama osnažiti trenutnu i buduću radnu snagu zemlje, te pomoći malim i srednjim tvrtkama ubrzati svoj rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima.

O PREDAVAČICI:

Matea Brstilo predavačica je više marketinških i informatičkih seminara za odrasle i djecu u Algebri. Diplomirala je 2014. godine na Ekonomskom fakultetu u Splitu, studij „Informatički menadžment“. Još tijekom studija počela je raditi u nekoliko agencija za digitalni marketing. Danas ima preko pet godina iskustva u vođenju različitih marketinških kampanja na online platformama. Istovremeno, Matea je predavačica/Google Digitazerica u sklopu projekta „Google digitalna garaža“ - Googleova inicijativa koja se provodi u partnerskoj suradnji s Hrvatskom udrugom poduzetnika i Otvorenim učilištem Algebra. Cilj inicijative je omogućiti pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja malim i srednjim tvrtkama.

 Svoj dolazak ljubazno molimo prijavite na hup-split@hup.hr najkasnije do 28. siječnja 2018. godine. Prijavom ste osigurali mjesto na radionici.

vrh stranice
vrh stranice