25.01.2019. Radionica Projekt i upravljanje projektnim ciklusom, HUP Regionalni ured Split, Bernardinova 1, Split, 11:00 sati

25.01.2019.

Učinkovito upravljanje projektnim ciklusom (UPC) od iznimnog je značaja za poslovanje i projekte, od najmanjih do strateških, a uključuje i europske projekte. Cilj upravljanja projektnim ciklusom  je povećanje kvalitete projekata, njihove provedbe, izbjegavanja najčešćih pogrešaka te poboljšanje upravljanja aktivnostima na projektima i programima svih vrsta. 

UPC primijenjen na EU fondove ne pokriva samo klasični pristup projektima, već i razvoj i provedbu nacionalnih razvojnih strategija, operativnih programa, te je osnovni alat EU-a za provedbu svih politika/programa i projekata. To znači da se i krajnji korisnici EU sredstava i same zemlje korisnice koriste UPC-om za pripremu i provedbu.

Stoga vas pozivamo da dođete na radionicu

Projekt i upravljanje projektnim ciklusom (UPC)

koja će se održati 25. siječnja 2019. s početkom u 11:00, u prostorijama HUP-a Split, Bernardinova 1, Split. Teme radionice: -       

Što je projekt i koje su bitne odrednice dobrog projekta

Razlike između projekta i programa       

 Upravljanje projektnim ciklusom

Predavač Marin Urlić, zaposlen u CEDRA Split, ima višegodišnje iskustvo u privatnom i civilnom sektoru u pisanju projekata i upravljanju projektnim ciklusima. Dio je tima koje je u posljednje tri godine pisalo ESF i ERDF projekte koji su odobreni u ukupnoj vrijednosti većoj od 100 milijuna kuna. Radi kao Project manager na odobrenim ESF projektima i kao predavač na visokoj školi Aspira. Ujedno kroz suradnju s HZZ (CISOK-om) Split i regionalnim razvojnim agencijama održava predavanja o EU fondovima, Europskom socijalnom fondu, Upravljanju projektnim ciklusima i Društvenom poduzetništvu.

Trajanje radionice: 1h 30min

Sudjelovanje je besplatno. Molimo Vas da nam zbog ograničenog kapaciteta dvorane potvrdite Vaš dolazak do 23. siječnja 2019. na hup-split@hup.hr .

vrh stranice