05.02.2019. Radionica Mogućnosti financiranja projekata kroz EU i druge fondove, HUP Split, Bernardinova 1, 11:00 sati

05.02.2019.

EU fondovi vrlo su važna tema, kako zbog svoje financijske izdašnosti, tako zbog realnih ciljeva koji se strateški žele ostvariti kroz te instrumente. Trenutno na raspolaganju postoje mnoge mogućnosti financiranja projekata, od lokalnih i nacionalnih poziva i sredstava do Europskih i međunarodnih poziva i sredstava. Ovisno o pozivima na natječaje se mogu prijaviti institucije i organizacije iz sva tri sektora: privatnog, javnog i civilnog.

Stoga vas pozivamo da dođete na radionicu

Mogućnosti financiranja projekata kroz EU i druge fondove

koja će se održati

5. veljače 2019. s početkom u 11:00,

u prostorijama HUP-a Split, Bernardinova 1, Split.

Teme radionice:

-        Projekti

-        Nacionalni i lokalni fondovi

-        EU i drugi međunarodni fondovi

Cilj radionice je detaljnije informirati potencijalne prijavitelje/partnere o mogućnostima (su)financiranja projekata i projektnih ideja.

Predavač Marin Urlić, zaposlen u CEDRA Split, ima višegodišnje iskustvo u privatnom i civilnom sektoru u pisanju projekata i upravljanju projektnim ciklusima. Dio je tima koje je u posljednje tri godine pisalo ESF i ERDF projekte koji su odobreni u ukupnoj vrijednosti većoj od 100 milijuna kuna. Radi kao Project manager na odobrenim ESF projektima i kao predavač u programu „Voditelj/ica projekata financiranih iz EU fondova“ na visokoj školi Aspira. Ujedno kroz suradnju s HZZ (CISOK-om) Split i regionalnim razvojnim agencijama održava predavanja o EU fondovima, Europskom socijalnom fondu, Upravljanju projektnim ciklusima i Društvenom poduzetništvu.

Trajanje radionice: 1h 30min.  Sudjelovanje je besplatno.     

Molimo Vas da nam zbog ograničenog kapaciteta dvorane potvrdite Vaš dolazak do 4. veljače 2019. do 12:00 sati na hup-split@hup.hr

vrh stranice