27.05.2021. Besplatni webinar “Uspostavljanje zajedničkog jezika o inovacijama”

27.05.2021.

Centar za transfer tehnologije d.o.o. (CTT) u suradnji s  Fakultetom strojarstva i brodogradnje i “ZEVinnovation” partnerima organizira besplatni webinar:

 “Uspostavljanje zajedničkog jezika o inovacijama” koji će se održati putem ZOOM Video Webinara, u četvrtak, 27. svibnja 2021. godine od 10:00-12:00 sati. Glavni cilj ovog webinara je uspostavljanje zajedničkog jezika o inovacijama i davanje odgovora na pitanje što jest, a što nije inovacija, koje se vrste inovacija miješaju i zašto inovacije nisu jednake intelektualnom vlasništvu. 

Registracija za besplatni Webinar koji se održava na engleskom jeziku moguća je putem ove poveznice ili preko linka za registraciju:

https://zoom.us/webinar/register/WN_T19o_oRAQT6oQAAoJ7VmLw

Webinar se organizira u sklopu ZEVinnovation projekta, financiranog od strane Islanda, Lihtenštajna i Norveške kroz ‘’EEA and Norway Grants Fund for Regional Cooperation” koji je osmišljen za pružanje podrške u području inovacija, edukacije, istraživanja i konkurentnosti unutar Europskog gospodarskog prostora. ZEVinnovation projekt provodi Centar za transfer tehnologije d.o.o. (vodeći partner) u partnerstvu s tvrtkama Inovacije i razvoj d.o.o. (Hrvatska), ÅKP AS (Norveška), VINCO INNOVATION AS (Norveška) i Baltic Sea & Space Cluster (Poljska).

Registracija i dodatni info: vesna.simetin@hup.hr

vrh stranice