22.4.2020. WinDays Virtual konferencija - online programski dan

22.04.2020.

WinDays Virtual, online programski dan, u srijedu, 22. travnja, u vaš dom donosi doživljaj konferencije uživo!. Gledajte i slušajte zanimljiva predavanja, komentirajte, postavljajte pitanja, sudjelujte u kvizu, osvojite nagrade i opustite se uz ekskluzivan nastup Ivana Dečaka iz grupe Vatra, koji će predstaviti novi single „Sva naša ljeta“.

Kako organizirati rad na daljinu, zašto moramo zahvaliti IT-ju što uopće možemo raditi online i kako izbjeći sve zamke kibernetičkih prijetnji neke su od tema o kojima ćemo pričati tijekom WinDays Virtuala.

Kroz program će vas na zabavan i interaktivan način voditi Igor Pavleković i Tomislav Tipurić kojima u goste „dolazi“ čak 14 domaćih i stranih predavača. Svima ćete moći postavljati pitanja i saznati što vas zanima, a više o temama pogledajte ovdje

Program je besplatan i ne morate se prijavljivati da bi ga pratili, dovoljno je kliknuti na link da ga počnete pratiti uživo.

Link za prijepodnevni program (srijeda, 22.4, od 9:30 do 12:30)

Link za poslijepodnevni program (srijeda, 22.4. od 13:15 do 16:45)

Dodajte WinDays Virtual u svoj kalendar i „vidimo se“ u srijedu, a na jesen i uživo na WinDays20 konferenciji u Rovinju!

vrh stranice