20.-22.10. World Travel Show, Varšava, Poljska

20.10.2017.

Poštovani članovi,

Zagrebački velesajam je u skladu sa strategijom razvoja internacionalizacije poslovanja usmjerenom na privlačenje stranih kompanija u Zagreb, dana 7.7, 2017., u Varšavi potpisao Memorandum o razumijevanju s PTAK Warsaw EXPO, kojim je definiran oblik i sadržaj buduće partnerske suradnje.

PTAK Warsaw Expo je najveći sajamski i kongresni centar Središnje i Južne Europe koji na visokoj profesionalnoj razini organizira 30 sajmova godišnje, a koji se održavaju u 6 modernih izložbenih hala ukupne površine od 143.000 m2 i na 500.000 m2 otvorenog prostora. Zahvaljujući potpisanom Memorandumu, na svakom sajmu u organizaciji PTAK Warsaw Expo, Zagrebački velesajam raspolaže s ukupno 50 m2 neureclenog izložbenog prostora koje bez naknade može ustupiti hrvatskim izlagačima. U 2017. godini to je šest sajmova, a izmedu ostalih je World Travel Show, koji se održava u terminu 20.-22. listopada 2017, pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Poljske.Hrvatska je prepoznata kao jedna od najpopularnijih destinacija za poljske turiste, a posebno je uočen pozitivan trend zainteresiranosti za nautički turizam pa bi promocija hrvatske nautičke proizvodnje na ovom sajmu mogia doprinijeti razvoju ove gospodarske djelatnosti. Ukoliko postoji interes za većim izložbenim prostorom, Zagrebački velesajam je u mogućnosti osigurati dodatni popust na važeće cijene neuredenog prostora u visini od minimarno 30%, ali ne veći od 50%.

Za organizirani doiazak poslovnih posjetitelja, u komercijalne ili edukacijske svrhe, Zagrebački velesajam će s PTAK Warsaw Expo dogovoriti sve pojedinosti ove aktivnosti te organizirati poslovne sastanke u cilju dodatne promocije hrvatske nautičke proizvodnje.

Za više informacija obratite nam se na mail adresu: ivana.zlataric@hup.hr
vrh stranice