18.6.2021. Poziv na Izbornu Skupštinu HUP-a Rijeka i na konferenciju Nove tehnologije i inovativnost poduzetnika Istre i Kvarnera, petak

18.06.2021.

Poštovani članovi HUP-a, pozivamo vas na Izbornu skupštinu Hrvatske udruge poslodavaca Podružnice Rijeka  koja će se održati dana 18. lipnja 2021.9,00 sati u Opatiji, hotel Milenij, dvorana Milenij.

Ukoliko niste u mogućnosti uživo prisustvovati sjednici, molimo da nam javite kako bi osigurali mogućnost praćenja Skupštine i  glasanja on-line.

 Ujedno vas pozivamo i na Skup poduzetnika Istre i Kvarnera, konferenciju pod nazivom Nove tehnologije i inovativnost poduzetnika Istre i Kvarnera.

Konferencija će se održati istoga dana, 18. lipnja s početkom u 11,30 sati, također u hotelu Milenij. 

Na konferenciji će se okupiti poslodavci i predstavnici lokalne i nacionalne vlasti, a u sklopu konferencije bit će predstavljeni uspješni primjeri implementacije novih tehnologija i održivog razvoja iz perspektive eminentnih poduzetnika i stručnih institucija s područja Istarske i Primorsko – goranske županije.
Uz eminentne poduzetnike i poslodavce, na konferenciji će, među ostalima sudjelovati Ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić (tbc), Ministar mora prometa i infrastrukture Oleg Butković (tbc), član Europskog parlamenta Valter Flego, te predsjednik HUP-a Mihael Furjan, član IO HUP-a Kristian Krpan i glavni direktor HUP-a Damir Zorić.

Pozivi se nalaze u privitku ovoga maila. Cijenili bi Vaše sudjelovanje na oba događaja, no ukoliko Vam obaveze to ne dopuštaju, napominjem kako je moguće sudjelovanje i samo na jednom.

Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite na hup-rijeka@hup.hr   do 16. lipnja 2021.

Oba događaja biti će organizirana uz provođenje svih važećih epidemioloških mjera.

Unaprijed Vam zahvaljujemo na dolasku s ciljem što kvalitetnijeg rada HUP-a i zastupanja interesa poslodavaca u budućem razdoblju.

 

vrh stranice