17.12.2015. Svečana dodjela MAMFORCE COMPANY® standarda i predstavljanje rezultata istraživanja, HUP, Radnička cesta 52/1 kat, Zagreb, 10:00

17.12.2015.

Sa zadovoljstvom Vas u ovo predblagdansko vrijeme pozivamo na svečanu dodjelu MAMFORCE COMPANY® standarda, kompanijama koje su prošle postupak procjene postojećih praksi i koje će u sljedećih godinu dana implementirati nove odgovorne prakse u domeni odgovornosti prema obitelji i rodnoj jednakosti.
Svečanoj dodjeli će prisustvovati i ministar rada i mirovinskog sustava prof. dr.sc. Mirando Mrsić, dr. med. Nove članice MAMFORCE kluba su Hrvatski Telekom, INA i 24sata. Tim povodom ćemo predstaviti i rezultate istraživanja Percepcija plaća u Hrvatskoj – majke, očevi i žene – postoji li jaz u plaćama? koje je proveo Institut za istraživanje i edukaciju – Zaposlena mama.
Obitelj zahtijeva pažnju i vrijeme, koje često nije jednostavno odvojiti zbog užubanog poslovnog i životnog tempa. Često se pitamo da li živimo da bi radili ili radili da bi živjeli? Organizacije svojim zaposlenima mogu pružiti podršku kako bi lakše uskladili privatne i poslovne potrebe. Mi im na tom putu pomažemo. Advent je pravo vrijeme za podsjećanje na te važne teme. Stoga Vas pozivamo da nam se pridružite u četvrtak 17. prosinca 2015. godine
s početkom u 10 sati u prostoru Hrvatske udruge poslodavaca, Radnička cesta 52, prvi kat, Zagreb

(prvi kat poslovnog centra Green Gold - ulaz pokraj pokretnih stepenica, na prvom katu, odnosno međukatu lijevo ili iz garaže glavni ulaz u HUP, 1. kat).

MAMFORCE COMPANY® Standard dodjeljuje Institut za istraživanje i edukaciju ZAPOSLENA MAMA, organizacijama koje uspješno organiziraju posao i radno okruženje uz poštovanje načela ravnoteže profesionalnog i privatnog života i jednakih mogućnosti profesionalnog razvoja. Metoda procjene je znanstveno utemljena i razvijena uz suradnju s vodećim akademskim i međunarodnim institucijama.

Tvrtke koje ostvaruju pravo na MAMFORCE COMPANY® Standard prolaze kroz neovisni postupak procjene postojećih politika upravljanja i radnih praksi kako bi dobile mjerljive pokazatelje svog sustava u odnosu na tržište (relativni standard) i najbolje moguće prakse (apsolutni standard). Temeljem procjene svaka kompanija dobije konkretne prijedloge za daljnja poboljšanja na kojima se radi kroz sljedećih dvanaest mjeseci. Time se stiče pravo na tzv. OSNOVNI MAMFORCE COMPANY® Standard.

POZIV
vrh stranice