16.12.2015. Prezentacija rezultata istraživanja Business Transfer Barometar Hrvatska 2015, HUP, Radnička cesta 52/1, Zagreb,9:30

16.12.2015.

CEPOR - Centar za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća i poduzetništva zajedno s partnerima Ministarstvom poduzetništva i obrta, Privrednom bankom Zagreb d.d., Hrvatskom udrugom poslodavaca i Deloitte Hrvatska Vas poziva na prezentaciju rezultata istraživanja Business Transfer Barometar Hrvatska 2015. koja će se održati u srijedu, 16. prosinca 2015. u Zagrebu, Radnička cesta 52/I (Hrvatska udruga poslodavaca).
Problematika business transfera / prijenosa poslovanja u Hrvatskoj u nadolazećem razdoblju bit će sve aktualnija. Ciljevi istraživanja bili su utvrditi broj poduzeća u Hrvatskoj koja, s obzirom na godine starosti većinskog vlasnika i njihov stav prema business transferu, predstavljaju rizičnu skupinu, identificirati način na koji planiraju provesti prijenos poslovanja, te potrebu za podrškom u tom procesu.

O rezultatima istraživanja razgovarat će predstavnici partnerskih institucija, te poduzetnici – članovi Liderovog Kluba obiteljskih tvrtki.

Na prezentaciji će biti distribuirana publikacija s rezultatima istraživanja. 

Dolazak na prezentaciju molimo potvrdite najkasnije do 11. prosinca 2015. na deterovic@cepor.hr

PROGRAM

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.
vrh stranice