16.5.2018. Napredna design thinking radionica, Radilica, Bednjanska 8a, Zagreb, 9:00

16.05.2018.

Članica HUP-a “Radilica” organizira dvodnevnu radionicu Napredni design thinking koja će se održati 16.-17.5.2018., 9-17 sati, u prostorijama Radilice, Bednjanska 8a, 1. kat.

Fokus radionice biti će na zdravstveni sektor stoga nam je zadovoljstvo obavijestiti vas da je sudjelovanje na radionici za članove zdravstvenih udruga HUP-a besplatno.

Intenzivna dvodnevna radionica namijenjena je svima koji žele steći znanja i vještine za samostalnu primjenu design thinking metodologije i novi pogled na rješavanje problema i generiranje inovativnih rješenja.

Na konkretnom zadatku vezanim za zdravstveni sektor proći će se kroz cjelokupan design thinking proces i uz pomoć ključnih alata kreirati usluge koje odgovaraju stvarnim potrebama ljudi.

Design thinking je metodologija pronalaska kreativnih i inovativnih rješenja u poslovanju, pri čemu koristi alate dizajnera te kombinira potrebe korisnika, tehnološke mogućnosti i ciljeve poslovanja. Sustavnim pristupom vodi nas od prepoznavanja stvarnih korisničkih potreba do izrade finalnog prototipa u samo pet koraka:

Empatija
Definiranje problema
Ideacija
Izrada prototipa
Testiranje prototipa


Brojne kompanije i organizacije u svijetu koriste design thinking metodologiju za unaprjeđenje svojih procesa i poticanje inovativnosti. Neke od njih su Mayo Clinic, IKEA, Samsung, P&G, IBM, Oral B.

Rad je predviđen u malim grupama, stoga pozivamo sve zainteresirane da svoje sudjelovanje potvrdite do 14. svibnja 2018. do kraja dana na e-mail marina@radilica.hr

vrh stranice