16.11.2018. Radionica: „Zaštita na radu - prilika ili izazov?“; Hrvatska gospodarska komora, Matije Mesića 9, Slavonski Brod, 09:00

16.11.2018.

Besplatna radionica „Zaštita na radu - prilika ili izazov?“ koja je će se održati u petak 16. studenoga 2018. godine s početkom u 9 sati u Slavonskom Brodu, u prostorima Hrvatske gospodarske komore, Matije Mesića 9, odvija se u okviru projekta „Zaštita na radu – prilika ili izazov?“ koji je financiran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Uz Nezavisni sindikat radnika u proizvodnji hrane i pića koji je nostitelj projekta, sudjeluju i partneri: Nezavisni sindikat Socijalna Pravda, Nezavisni hrvatski sindikati, Hrvatska udruga poslodavaca, Brodsko-posavska županija I Požeško-slavonska županija. Ukupna vrijednost projekta, sufinanciranog 100% u iznosu sredstvima EU iz Europskog socijalnog fonda, iznosi 962.917,90 kuna. Projekt traje osamnaest mjeseci, a istim se želi unaprijediti znanja i vještine dionika važnih za osnaživanje socijalnog dijaloga.

Sadržaj radionice obuhvatiti će zaštitu na radu u praksi,  odgovoriti će se na pitanja što obuhvaća zaštita na radu, pravno uređenje, (međunarodno, europsko, nacionalno). Također će se raspravljati o radnom vremenu, odmorima i dopustima koji su reguliranim Zakonu o radu vezano za zaštiti na radu i sl. Više u programu.

Sljedeća radionica će se održati 07. prosinca 2018. godine u Kutjevu.

Prijave su otvorene do popunjenja kapaciteta dvorane.

PROGRAM

vrh stranice
vrh stranice