15.11.2018. Okrugli stol: Što donosi novi Ovršni zakon i kako unaprijediti sustav ovrhe; HUP Reg. ured Osijek, Trg Lj. Gaja 6, Osijek, 11:00

15.11.2018.

Svi smo svjedoci kako dosadašnji sustav ovrhe nije zadovoljavajući za sve sudionike, osobito za poslodavce, koji se po pitanju ovrhe na plaćama radnika nalaze u tom odnosu. Kroz konstruktivnu raspravu pokušati će se odgovoriti kako poboljšati cjelokupni sustav ovrhe.

Okrugli stol na temu: “Što donosi novi Ovršni zakon i kako unaprijediti sustav ovrhe” će se održati u četvrtak 15. studenoga 2018. godine s početkom u 11 sati, u prostorima Hrvatske udruge poslodavaca Regionalnog ureda Osijek, Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek, s ciljem upoznavanja sudionika, a prvenstveno poslodavaca s novim prijedlogom Zakona o ovrsi, s naglaskom na redefiniranja uloge poslodavaca u procesu ovrhe.

Nakon uvodne prezentacije o Novom prijedlogu Ovršnog zakona, Igora Vidre, načelnika sektora za propise građanskog i trgovačkog prava  Ministarstva pravosuđa, uslijediti će panel rasprava na kojem sudjeluju svi relevantni sudionici u postupku ovrhe: Nikolina Milardović i Sanja Mrkonjić Laušić – FINA, Tajana Horvat – EOS Matrix d.o.o., Adela Nikolin – Energia Naturalis d.o.o., član HUP-a, Vjenceslav Arambašić – Hrvatska javnobilježnička komora te Igor Vidra – Ministarstvo pravosuđa. Uvodno će se sudionicima okruglog stola u ime Ministarstva pravosuđa obratiti Mirela Fučkar, pomoćnica ministra i Josip Salapić, državni tajnik.

Sudjelovanje je besplatno, a molimo da prijavite Vaše sudjelovanje zaključno do utorka 13. studenoga 2018. godine na e-mail: hup-osijek@hup.hr Više o događanju u programu.

PROGRAM

vrh stranice