12.07.2022. Konferencija: Kako politikama rada i kontinuiranim ulaganjem u obrazovanje potaknuti gospodarski razvoj; Veleučilišta Lavoslav Ružička, Županijska 50, Vukovar, 11:00

12.07.2022.

Konferenciju organizira Hrvatska udruga poslodavaca u suradnji s Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i  Veleučilištem Lavoslav Ružička u Vukovaru na temu:   Kako politikama rada i kontinuiranim ulaganjem u obrazovanje potaknuti gospodarski razvoj“ održati će se u utorak 12. srpnja 2022. godine s početkom u 11 sati, u prostorijama Veleučilišta Lavoslav Ružička, Županijska 50, u Vukovaru.

S relevantnim sugovornicima u okviru panel rasprave, govorit ćemo o značaju povezivanja obrazovanja i tržišta rada, ulozi poslodavaca u Hrvatskom kvalifikacijskom okviru, ulozi države u kreiranju mjera i politika rada, aktivnim politikama zapošljavanja te trenutnom stanju na našem tržištu rada s posebnim naglaskom na stanje u Slavoniji i Baranji.

Ministarstvo će predstavit Mjere aktivne politike zapošljavanja kao i aktualnu mjeru iz Nacionalnog plana otpornosti i oporavka - vaučere za obrazovanje zaposlenih i nezaposlenih osoba.

Predstavnici HUP-a, ovom će prilikom predstaviti i rezultate projekta „Implementacija HKO-a i razvoj alata u povezivanju obrazovanja i tržišta rada“.

Vjerujemo kako će predmetne teme i pregled stanja biti interesantni i vama i kako ćete na konferenciji dobiti korisne informacije, a svakako imati mogućnost postaviti pitanja nositeljima mjera aktivne politike zapošljava.

Više o konferenciji u programu. Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, te molimo da prijavite Vaše sudjelovanje zaključno do ponedjeljka 11. srpnja 2022. godine do 12 sati na e-mail: hup-osijek@hup.hr

 

PROGRAM

vrh stranice