11.06.2021. u 11:30 - konferencija u organizaciji HUP- Udruge elektroindustrije i HUP-Udruge metalne industrije: „Koje su prilike za industriju u novoj financijskoj perspektivi 2021.- 2027. - putokaz kroz EU fondove”

11.06.2021.

Industrija prolazi veliku transformaciju poslovanja zbog digitalne i zelene tranzicije, a u narednom razdoblju EU fondovi trebali bi imati važnu ulogu u jačanju izvozne konkurentnosti.

Na konferenciji će iskusni članovi HUP-a podijeliti saznanja o prihvatljivim vrstama investicija i potencijalnim izvorima financiranja iz EU fondova (RRF, VFO, Investicijski fond, Modernizacijski fond). Predstavit će prilike u okviru prilagodbe klimatskim promjenama i kružnog gospodarstva, odnosno pojasniti troškovnu i tržišnu korist upravljanja ugljikovim otiskom. Uz to, dat će korisne savjete za digitalnu transformaciju poslovanja i ukazati na kritične korake koji su potrebni da bi proces uspješno funkcionirao u praksi.

Na panel raspravi, stručnjaci i uspješni industrijalci razgovarat će o tome što je potrebno poduzeti da bi se uklonile slabosti industrije, odnosno iskoristila šansa generacije za industrijski zaokret koji će dovesti do porasta inovativnosti i široke primjene Industrije 4.0. Dat će i svoje viđenje tko je u centru industrijske transformacije- ljudi ili tehnologija.

Pratite konferenciju online.

 

 

vrh stranice