07.03.2023. Webinar “Jamstvo i prigovori potrošača”

07.03.2023.

Hrvatska udruga poslodavaca Regionalni ured Split u suradnji sa članom Vision compilance d.o.o. poziva Vas na webinar na temu

“Jamstvo i prigovori  potrošača” 

koji će se održati u utorak, 7. ožujka 2023. s početkom u 10,00 sati, preko aplikacije Zoom. Webinar traje do 11,00 sati.

VAŽNO! Prvih 10 polaznika koji se jave  nakon edukacije, imat će pravo na 2 sata besplatnih konzultacija s pravnim timom. Na konzulatcijama ćemo pokriti teme s webinara, ili vezane upite iz retail segmenta. 

 U radu s ljudima, posebice kod rješavanja reklamacija, čovjek može vidjeti i doživjeti svašta. Upoznati smo s izazovima s kojima se trgovci susreću u svakodnevnoj komunikaciji sa svojim potrošačima. Sakupili smo najčešća pitanja i izazove i iznosimo odgovore i savjete, uz osvrt na povratne informacije od strane nadzornog tijela.

U 2022. na snagu su stupila nova pravila koja se odnose na reklamacije, provjerite primjenjujete li ih u svom poslovanju.

Izlažemo i najčešće situacije iz reklamacija, očitovanja na reklamacije i savjete kako postupati u slučaju inspekcijskog nadzora, sve s obzirom na nova pravila i posljednja iskustva iz prakse.

Prolazimo kroz pitanja o jamstvu (što ste dužni, a u kojem slučaju ne morate odgovarati), tzv. jednostranom raskidu (kako postupati kad se kupac predomisli o online kupnji) i drugim aktualnim izazovima trgovaca.

Teme koje prolazimo:

na koje sve načine morate omogućiti podnošenje prigovora potrošačima prema novim pravilima
• kako ispravno odgovoriti na prigovor potrošača prema novim pravilima
• primjeri prigovora potrošača i odgovora za potrošača
• kada trebate odbiti prigovor potrošača
• kada možete izbjeći povrat novca
• izazovi kod predomišljanja u online kupnji
• pravila i izazovi kod umanjenja vrijednosti proizvoda kod jednostranog raskida
• savjeti kod inspekcijskog nadzora i primjeri iz prakse

Molimo da svoje sudjelovanje (ime, prezime, tvrtka) prijavite do ponedjeljka, 6. ožujka 2023. elektronskim putem na hup-split@hup.hr

 

vrh stranice