Zajednički sastanak HUP_UGGS, DGU, HGD i HKOIG

14.11.2018.

U prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca 12. studenog 2018. održan je zajednički sastanak predsjednika HUP-Udruge geodetsko geoinformatičke struke Željka Perića, dipl. ing. geod., predsjednika Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije Vladimira Krupe, dipl. ing. geod., predsjednika Hrvatskog geodetskog društva doc. dr. sc. Rinalda Paara i ravnatelja Državne geodetske uprave dr. sc. Damira Šanteka, dipl. ing. geod..
U cilju unapređenja geodetske djelatnosti razgovaralo se o nizu pitanja i izazova s kojima se ova djelatnost susreće. Jedno od pitanja koje se na sastanku razmatralo je i pitanje geodetskog projekta kao sastavnog i neizbježnog dijela projektiranja koje je potrebno unaprijediti. U tom cilju ali i u cilju unaprjeđenja ukupne geodetske djelatnosti svi nazočni zaključili su, važno je nastupati sa zajedničkim i usuglašenim stavovima koje je potrebno zauzimati kontinuirano na zajedničkim sastancima.

Na sastanku su uz navedene sudjelovali zamjenik ravnatelja Državne geodetske uprave Antun Vidaković, načelnik sektora za katastar nekretnina Antonio Šustić i direktorica HUP-Udruge geodetsko geoinformatičke struke Marijana Filipić.
vrh stranice