Za novog predsjednika HUP- Udruge prehrambene industrije i poljoprivrede izabran je Dalibor Kezele iz Podravke

17.10.2018.

Zagreb, 17.10.2018. - Na Izbornoj skupštini HUP- Udruge prehrambene industrije i poljoprivrede koja je održana danas, 17. listopada 2018. u prostorijama HUP-a u Zagrebu za predsjednika udruge izabran je direktor Poslovnog programa Podravka hrana, Dalibor Kezele.

„U narednom periodu HUP- Udruga prehrambene industrije i poljoprivrede nastavit će s radom na pitanjima ključnim za sektor domaće poljoprivredne i prehrambene industrije. Ovim sektorima su kao i ostatku hrvatskog gospodarstva potrebne mjere koje će olakšati i pojeftiniti poslovanje ionako preopterećenoj industriji, pomoći podizanju njezine konkurentnosti te omogućiti lakše zapošljavanje radnika kojih u cijelom sektoru i dalje kronično nedostaje. U svom radu očekujemo podršku resornog ministarstva te razumijevanje Vlade RH za sva područja od interesa u sektoru.“ – istaknuo je Dalibor Kezele, predsjednik HUP- UPIIP-a

Dalibor Kezele u Podravci je zaposlen od 1999. godine i obnašao je funkcije brand managera, direktora marketinga, direktora društva za tržište Srbije i predsjednika Uprave i direktora tržišta Češke. Od srpnja 2017. g. direktor je Poslovnog programa Podravka hrana u sklopu kojeg je odgovaran za strategiju, razvoj novih proizvoda, marketinško-prodajne aktivnosti te poslovnu efikasnost poslovnog programa.

Na mandat od četiri godine, u Izvršni odbor udruge izabrani su:

1.     Dalibor Kezele, Podravka d.d. - predsjednik

2.     Ivan Artuković, Franck d.d. – dopredsjednik

3.     Stanko Barbarić, Fragaria d.o.o. – dopredsjednik

4.     Saša Vojnović, Vindija d.d. - član

5.     Mirko Ervačić, Osatina grupa d.o.o. - član

6.     Mate Štetić, PIK Vrbovec d.o.o. – član

7.     Darko Knez, Badel 1862 d.d. – član

8.     Mladen Falamić, Green life d.o.o. – član

9.     Josip Lozančić, TDR d.d. - član

vrh stranice