Uključite se u BAIF Angel Think Thank i postanite poslovni anđeo!

26.05.2022.

 

Poštovani,  

 

Nacionalna razvojna strategija do 2030. godine ističe kako Hrvatska mora početi razvijati instrumente i koncepte za ulaganja u projekte u ranim fazama razvoja koji su uz profit sposobni generirati i pozitivan društveni učinak te tako doprinositi održivosti kompanija i društva na dugi rok.

 

BAIF - novi financijski instrument za ulaganja s društvenim učinkom

Kako bi se realizirala zamišljena strategija ulaganja s društvenim učinkom, važno je uvoditi i podupirati nove oblike ulaganja kojima je cilj ostaviti pozitivan otisak na društvo, otvarati kvalitetna radna mjesta, privući privatne ulagače i novi kapital, ali i razviti alate za procjenu i mjerenje društvenog učinka. Business Angels Impact Fund kreiramo kao novi financijski instrument koji će do kraja 2022. godine biti na raspolaganju poslovnim anđelima i drugim privatnim investitorima za suinvestiranje u start-upove, i to u jednakom omjeru.

 

Uključite se u BAIF Angel Think Thank

Kroz Angel Think Tank platformu radit ćemo na razvoju investicijskih strategija za nove financijske mehanizme, a sve u cilju uspostavljanja javno-privatnog dijaloga kao podrške investicijsko-poduzetničkom ekosustavu te uspostavi novih održivih mehanizama za ulaganja s pozitivnim društvenim učinkom.

 

Dodatna vrijednost za impact investitore i start-upove

Poslovni anđeli i privatni ulagači dobit će priliku ulagati u start-upove koji su uspješno završili intenzivan program edukacije u sklopu projekta BAIF, suinvestiranje od strane fonda u jednakom omjeru, i sukladno, podjelu rizika. Dodatna vrijednost za start-upove bit će udvostručena visina investicije poslovnoga anđela od strane fonda.

 

Tri mala koraka za veliki utjecaj

Želite početi investirati u inovativne i profitabilne projekte s potencijalom postizanja pozitivnog društvenog učinka? Već imate iskustva s ulaganjima kao poslovni anđeo ili s ulaganjima u impact projekte te želite podijeliti s nama vaše iskustvo?

Na pravom ste mjestu. Registrirajte se na BAIF-ovu platformu za investitore i pridružite nam se u izgradnji investicijsko-poduzetničkog ekosustava s pozitivnim društvenim utjecajem! 

 

Korak 1.

Otvorite poveznicu https://lms.baif.hr/

Korak 2.

Kreirajte svoj profil

Korak 3.

U obrascu unesite sljedeći kod: MNFL-7PVX-T65F-JUH6-Q3NZ

 

 

vrh stranice