Udruga trgovine - izborna skupština

10.06.2015.

Udruga trgovine na izbornoj skupštini članova, dana 10. lipnja, izabrala je novo vodstvo Udruge. Za predsjednika Udruge izabran je g. Dražen Kocijan, direktor Tiska d.d., a za dopredsjednike Udruge imenovani su g. Danijel Vidiš iz Spar Hrvatske d.o.o., te g. Mirko Budimir iz Delfina d.o.o.
Osim izbora novog predsjedništva, na sjednici Skupštine Udruge, obrađene su i druge redovne teme od interesa za članstvo Udruge kao što su: Izvještaj o radu Udruge u proteklom razdoblju, prijedlog Programa rada Udruge za 2015. godinu, prezentirani su i zahtjevi i očekivanja trgovaca u predizbornoj godini te informacija o stanju i tijeku kolektivnog pregovaranja te ujedno su i dopunjena tijela Udruge sa novim članovima. U raspravi i zajedničkoj diskusiji članova, pohvaljen je rad Udruge te ukazane mogućnosti za unapređenje određenih aktivnosti Udruge koje će se dodatno raspraviti na sjednici Izvršnog odbora Udruge koja operativno upravlja radom Udruge. Pozvani su svi članovi da svoje sugestije i prijedloge za nove teme od interesa za razvoj djelatnosti trgovine dostave u HUP kako bi se ažurirale programske smjernice Udruge.

Udruga trgovine jedna je od najsnažnijih i najstarijih Udruga koja okuplja najvažnije predstavnike prehrambenog i neprehrambenog sektora te je svoje dodatno djelovanje organizirala i kroz rad 5 Koordinacija kojima rješava specifičnu problematiku auto kuća, generalnih zastupnika, medicinskih proizvoda, bijele tehnike i duhanskih proizvoda.
vrh stranice
vrh stranice