U Slavonskom Brodu održan PUMA seminar “The Accoutable Manager”

07.10.2021.

Na traženje članova HUP-a, HUP Regionalni ured Osijek u suradnji s Adecco Hrvatska d.o.o. organizirao je koristan seminar na temu: The Accoutable Manager/Odgovorni menadžer koji se održao 07. listopada 2021. godine u Slavonskom Brodu.

Glavni cilj seminara bio je osvijestiti odgovornosti koje osoba prihvaća sa pozicijom managera te raditi na vještinama neophodnima za taj posao. Radionica je interaktivna i koncipirana na način da se izmjenjuju kraće vježbe sa teorijskom podlogom i dijeljenjem iskustava iz prakse. Vještine koje su se obradile na radionici su: efikasna komunikacija, upravljanje vremenom i određivanje prioriteta, postavljanje ciljeva, delegiranje i davanje povratne informacije.

Zanimljiv interaktivni seminar održale su Ena Mehulić i Marta Meštrović, diplomirane psihologinje i konzultantice u Adeccu, agenciji za posredovanje pri zapošljavanju. Zadužene su za zapošljavanje i selekciju kandidata, psihološka testiranja, program karijerne tranzicije te održavanje treninga i edukacija. U svom radu susrele su se s različitim profilima ljudi, zapošljavale sve od asistentskih pozicija do direktora te surađivale sa brojnim internacionalnim i domaćim kompanijama.

I ovaj seminar je održan u okviru PUMA programa u Brodsko-posavskoj županiji kojeg HUP Regionalni ured Osijek provodi već više od deset godina

vrh stranice