U Slavonskom Brodu održan PUMA seminar na temu: Provedba zaštite na radu za rad na visini i dubini

10.05.2024.

Na traženje članova HUP-a, a s ciljem bolje informiranosti poslodavaca s propisima koji imaju otežanu primjenu, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa organizirao je koristan seminar na temu: Provedba zaštite na radu za rad na visini i dubini koji održao 10. svibnja 2024. godine u Osijeku.

Na interaktivnom seminaru koji je namijenjen poslodavcima, ovlaštenicima poslodavaca, povjerenicima radnika za zaštitu na radu, stručnjacima zaštite na radu, ovlaštenim osobama za poslove zaštite na radu, polaznici su mogli saznati uz teorijski dio koji je uključio zakonsku regulative, osposobljavanje za rad na siguran način za rad na visini i dubini i pravilni odabir opreme za rad na visini i dubini, I praktični dio ( osnovni primjeri rada na visini i dubini za rad na platformi, rad na ljestvama, rad na konstrukcijama i rad u skučenim prostorima.

Predavači na seminaru su bili iskusni stručnjaci iz područja zaštite na radu: Davor Ivčić, struč.spec.ing.sec., CE-ZA-R d.o.o. i Denis Kovačević, dipl,ing.građ., DADO SAFETY TEAM i Delecto d.o.o.

I ovaj seminar je održan u okviru PUMA programa u Brodsko-posavskoj županiji kojeg HUP Regionalni ured Osijek provodi već sedamnaest godina zaredom.

vrh stranice