U Slavonskom Brodu i Vinkovcima održana radionica o energetskoj učinkovitosti

19.06.2020.

Na traženje članova HUP-a, a nakon održanog okruglog stola u Osijeku na temu: Trenutni i budući natječaju za poduzetništvo na kojem je najavljena skora objava natječaja te sa ciljem što boljeg informiranja i educiranja poslodavaca o mogućnostima realizacije energetski učinkovitih mjera u njihovim proizvodnim pogonima, kao i u uslužnom sektoru (turizam i trgovina), HUP Regionalni ured Osijek u suradnji s članom HUP-a Best Energy Solutions d.o.o. organizirao je radionicu „Povećanje energetske učinkovitosti u proizvodnim pogonima” u Slavonskom Brodu 18. lipnja, te 19. lipnja u Vinkovcima.

Polaznici su dobili konretne informacije o iskustvima s prošlog natječaja od predstavnika člana HUP-a  koji imaju višegodišnje iskustvo u energetskoj učinkovitosti, u samoj implementaciji i dobivanju bespovratnih sredstava iz EU fondova.

Na radionicu su predstavljeni i HBOR programi kreditiranja, odnosno dana informacija o kreditnim programima za energetsku učinkovitost koje je prezentirao Boris Čagalj, HBOR Područni ured za Slavoniju i Baranju.

Ova tražene radionice (preko 60 polaznika članova HUP-a), održane su u okviru PUMA programa kojeg HUP Regionalni ured Osijek provodi već više od deset godina u Brodsko-posavskoj i Vukovarsko-srijemskoj županiji.

vrh stranice
vrh stranice