29.10.2020. Tematski sastanak: Pozicija zdravstvenog turizma u idućem programskom razdoblju; HUP Reg. ured Osijek, Vukovarska ulica 31 (zgrada EURODOMA, IV. kat), Osijek, 11:00

29.10.2020.

Tematski sastanak „Pozicija zdravstvenog turizma u idućem programskom razdoblju“ će se održati u četvrtak 29. listopada 2020. godine s početkom u 11 sati u prostorijama HUP Regionalnog ureda Osijek, Vukovarska ulica 31, Osijek (zgrada Eurodoma, IV. kat).

Cilj sastanka je da zdravstveni turizam uđe u novo programsko razdoblje 2021.–2027. te da se omogući privatnim zdravstvenim ustanovama apliciranje na sredstva iz EU fondova kako bi mogli ulagati u proširenje svojih kapaciteta, digitalizaciju, informatizaciju, interenacionalizaciju i edukaciju za što je potrebna podrška od strane županija. S tom svrhom, na sastanku će nazočiti predstavnici zdravstvenog turizma, privatnih zdravstvenih ustanova - članovi HUP-a, kao i regionalni koordinatori iz svih pet slavonskih županija.

Inače, činjenica je da je zdravstveni turizam jedna od najpropulzivnijih industrijskih grana kojom se može ojačati lokalno, kao i hrvatsko gospodarstvo te razviti turizam 365 dana u godini.

vrh stranice