Savjetovanje o novoj aplikaciji ePorezne

19.09.2014.

Uz iskazani veliki interes članova u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca i u suradnji s Poreznom upravom održano je savjetovanje na temu: Specifikacije nepovezanih uplata.

Prezentaciju su održali stručnjaci Središnjeg ureda Porezne uprave: Štefica Crvenković iz Službe za porezne evidencije, Gordana Marić iz Službe za poreznu statistiku i izvješćivanje te Ksenija Vugrin,
pomoćnica ravnatelja REGOS-a.

Tijekom interaktivnog predavanja članovima HUP-a predstavljena je nova korisna aplikacija – SNU, a predstavnici Porezne uprave i Regosa odgovarali na brojne upite polaznika.

Aplikacija, koju će morati koristiti svi pravni subjekti, uskoro će biti dostupna u sustavu ePorezna, a ista će omogućavati uvid u razne preglede te kreiranje i slanje zahtjeva za povezivanje nepovezanih uplata.
Sama aplikacija obuhvaća slijedeće: pregled nepovezanih uplata; pregled nepovezanih obrazaca i povezanih obrazaca sa nepomirenim zaduženjima po općinama; pregled povezanih obrazaca; pregled obrazaca SNU;
unos i ažuriranje zahtjeva; te arhivu riješenih nepovezanih uplata.

Veliki interes članova za savjetovanje, dokazuje aktualnost ove teme, kao i važnost kontinuiranog usavršavanja, potrebnog za svakodnevno poslovanje.

U dijelu rezerviranom za članove HUP-a možete pronaći prezentaciju ove aplikacije.

PRIJAVA
vrh stranice
vrh stranice