Radionica: Webshop i reklamacije

12.12.2023.

Pozivamo vas na interaktivnu radionicu pod nazivom „Webshop i reklamacije". Ova edukacija je osmišljena kako bismo vas upoznali sa svim važnim aspektima poslovanja u retailu te naglasili važnost poštivanja zakonskih propisa.

 VRIJEME I MJESTO 

Datum: 12. prosinac 2023. od 14:00 - 15:30 sati 

LokacijaHUP Zagreb, Radnička cesta 37a

PRIJAVA

 

Poseban naglasak bit će stavljen na:

📜 Materijalni nedostatak, jamstvo, jednostrani raskid i pravila za odgovor na prigovore potrošača. 🔐 Zaštita privatnosti: Kako pravilno napisati dokumente koji osiguravaju pravilnu obradu osobnih podataka. 👮 Inspekcijski nadzor: Savjeti i izazovi kod inspekcijskih nadzora te primjeri NAJNOVIJE prakse od strane državnog inspektora.

Na kraju edukacije, obradit ćemo:

📢 Nepoštena poslovna praksa: Kako izbjeći izazove u oglašavanju i poslovanju. 💰 Izazovi cijena i kazne: Kako se pripremiti za inspekcijski nadzor i izbjeći novčane kazne.

Edukacija će biti interaktivna, uz praktične primjere i korisne savjete kako bi vaše poslovanje postalo sigurno, transparentno i usklađeno s važećim zakonskim propisima.

Teme:

·       Koja su nova područja koja inspektori kažnjavaju?

·       Opći uvjeti poslovanja (za poslovnice i webshop)

·       Prigovori potrošača i isticanje cijena

·       Pravila i izazovi kod umanjenja vrijednosti proizvoda kod jednostranog raskida

·       Kako se ograditi od greške kod prikaza cijena i kako izbjeći isporuku proizvoda (npr. umjesto 1000 EUR piše 1 EUR)

·       Otkrit ćemo trikove što inspekcija kažnjava i savjete kako postupati prilikom inspekcijskog nadzora

·       Kako kvalitetnim vođenjem reklamacijskog postupka uštediti od 20 000 eura na više

·       Kako postupiti sa „teškim potrošačem” koji prijeti da će pozvati novinare

·       Kako biti oslobođen od plaćanja novčane kazne iako je inspekcija predložila kažnjavanje

·       GDPR pravila za retail

 

Radionica je namijenjena:

Djelatnicima marketinga i prodaje, djelatnicima ljekarni i specijalističkih prodavaonica,djelatnicima autokuća, voditeljima i djelatnicima prodaje robe široke potrošnje,djelatnicima teleoperatora, voditeljima webshopova, voditeljima maloprodaje i drugimpoduzetnicima koji prodaju robu i usluge potrošačima, obrtnicima, turističkim i hotelijerskim djelatnicima, vlasnicima i direktorima u tvrtkama koje nude robu ili usluge klijentima, svima koji rade sa kupcima i sudjeluju u komunikaciji s korisnicima usluga i proizvoda.

U cijenu je uključena: snimka edukacije, radni materijali, izrada uvjerenja na temelju kojega možete edukaciju upisati u e-radnu knjižicu, 3 sata besplatnih konzultacija s našim pravnim timom.

 

vrh stranice