Radionica „Efikasnom nabavom do uspješnog poslovanja“

06.07.2017.

Varaždin, 6. srpnja 2017. - Danas je u organizaciji HUP Regionalnog ureda Varaždin održana radionica na temu: „Efikasnom nabavom do uspješnog poslovanja“.

Svako poduzeće bez obzira na veličinu ima određeni oblik procesa nabave. Da li je on u rukama jedne osobe, najčešće vlasnika ili postoje cijeli odjeli koji se time bave, svima je jedno zajedničko – osigurati potrebnu količinu sirovina, rezervnih dijelova, materijala i usluga, odgovarajuće kvalitete i količine uz minimalne troškove. Iako je primarni zadatak nabave, zadovoljiti potrebe ostalih odjela u pravom trenutku, poduzeća sve više prepoznaju važnost nabave kao strateške funkcije. Upravo iz tog razloga upravljanje nabavom i zalihama postaje jedno od važnijih parametara u kontroli troškova i ostvarenju ušteda, povećanju konkurentnosti poduzeća, a samim time i povećanju zadovoljstva krajnjih kupaca.

Zanimljiva i stručna predavačica je mr.sc. Nataša Cikač – konzultantica za nabavu i upravljanje zalihama (https://hr.linkedin.com/in/natasa-cikac-1a332670) je kroz vrlo aktivan pristup i najsuvremenije metode rada komunicirala praktične primjere i stvarne studije slučaja, dok je i unutar grupe bilo prilike i za puno razmjene iskustva i međusobno učenje.
vrh stranice
vrh stranice