PUMA seminar: Provedba zaštite na radu za rad na visini i dubini; Velika vijećnica Brodsko-posavske županije, Petra Krešimira IV 1, Slavonski Brod

10.05.2024.

Na traženje članova HUP-a, a s ciljem bolje informiranosti poslodavaca s propisima koji imaju otežanu primjenu, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa organizira koristan seminar na temu: Provedba zaštite na radu za rad na visini i dubini koji će se održati u petak 10. svibnja 2024. godine s početkom u 10 sati u Velikoj vijećnici Brodsko-posavske županije, Petra Krešimira IV 1, Slavonski Brod. 

Sadržaj:

             Zakonska regulativa

             Osposobljavanje za rad na siguran način za rad na visini i dubini

             Pravilni odabir opreme za rad na visini i dubini

             Osnovni primjeri rada na visini i dubini

o             rad na platformi

o             rad na ljestvama

o             rad na konstrukcijama

o             rad u skučenim prostorima

             Periodički pregled opreme za rad na visini i dubini

             Trajni sustavi za zaštitu od pada: Vertikalni i horizontalni Lifeline

Predavači na seminaru su iskusni stručnjaci iz područja zaštite na radu: Davor Ivčić, struč.spec.ing.sec., CE-ZA-R d.o.o. i Denis Kovačević, dipl,ing.građ., DADO SAFETY TEAM i DELECTO d.o.o.

Seminar je namijenjen poslodavcima, ovlaštenicima poslodavaca, povjerenicima radnika za zaštitu na radu, stručnjacima zaštite na radu, ovlaštenim osobama za poslove zaštite na radu i ostalima koje zanima problematika zaštite na radu. Predviđeno trajanje interaktivnog seminara je dva sata, na kojom će polaznici moći dobiti odgovore na postavljena pitanja.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno.

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo da svoje sudjelovanje prijavite do četvrtka 09. svibnja 2024. godine do 12 sati elektronskim putem na: hup-osijek@hup.hr

vrh stranice