PUMA seminar: Poslovni engleski jezik - što trebate usavršiti; HUP Reg. ured Osijek, Vukovarska ulica 31, (zgrada Eurodoma, IV. kat), Osijek

25.03.2024.

Na traženje članova HUP-a, HUP Regionalni ured Osijek organizira koristan seminar na temu: Poslovni engleski jezik - što trebate usavršiti koji će se održati u ponedjeljak 25. ožujka 2024. godine s početkom u 11 sati u prostorijama HUP Reg. ureda Osijek, Vukovarska ul. 31 (Eurodom, IV. kat), Osijek. 

Sve je više dobavljača i klijenata iz inozemstva, sve je više stranih tvrtki u našem okruženju, što zahtijeva i znanje poslovnog engleskog jezika. Ovo nije tečaj engleskog jezika već kratka radionica s pregledom stvari koje su najbitnije u komunikaciji na engleskom jeziku. Na seminaru će se objasniti na što trebate obratiti pažnju u svakodnevnoj pisanoj i usmenoj komunikaciji, koje stvari morate uključiti, a koje morate izbjegavati, kao i pregled najčešćih grešaka u engleskoj poslovnoj komunikaciji. Pokrit će se sve faze poslovanja, zajedno s pregledom gdje naći dodatne informacije i savjete kako bi vaša komunikacija bila na visokoj razini.

Seminar je namijenjen svim zainteresiranima koji želi unaprijediti svoje znanje engleskog jezika te se traži osnovna razina engleskoj jezika jer će se na seminaru većim dijelom komunicirati na engleskom jeziku.

Predavači na ovom interaktivnom seminaru su: Andrea Božić, trenutno zaposlena na mjestu training managera u Jabil Croatia, prije je radila 27 godina u Saponiji na raznim pozicijama, uglavnom vezano uz HR, obuku zaposlenih i pristup informacijama. Od početka rada engleski je dio njezinog poslovnog okruženja, radila je na EU Horizon projektima gdje je sva komunikacija bila na engleskom, a sad u Jabilu gdje je sva službena komunikacija također na engleskom. Nije profesor engleskog, ali svakodnevno se služi s njime i dobro zna koje su najčešće greške u komunikaciji. I Sanja Bavrka, trenutno HR Manager u Jabil Croatia d.o.o., te svakodnevno koristi engleski jezik u pisanom i govornom formatu u poslovnoj okruženju. Iza sebe ima 11 godina iskustva u ljudskim resursima, a od toga 5 u internacionalnoj korporaciji izvan Hrvatske s 6000 zaposlenih i preko 200 različitih nacionalnosti. Po zanimanju sociolog, koristi engleski jezik od najranijih faza školovanja, u profesionalnom i privatnom okruženju, te će rado s vama podijeliti osobna iskustva u izazovima komunikacije koja nije na materinjem jeziku.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno za članove HUP-a.

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo da svoje sudjelovanje prijavite do petka 22. ožujka 2024. godine do 12 sati elektronskim putem na: hup-osijek@hup.hr

vrh stranice