PUMA seminar: Kako prevladati prepreke u prodaji i zašto se javljaju i najboljima?; HUP Reg. ured Osijek, Vukovarska ulica 31, (zgrada Eurodoma, IV. kat), Osijek

19.03.2024.

Na traženje članova HUP-a, HUP Regionalni ured Osijek organizira koristan seminar na temu: Kako prevladati prepreke u prodaji i zašto se javljaju i najboljima? koji će se održati u utorak 19. ožujka 2024. godine s početkom u 10 sati u prostorijama HUP Reg. ureda Osijek, Vukovarska ul. 31 (Eurodom, IV. kat), Osijek. 

Prepreke u prodaji dio su prodajnog procesa i ne moraju nužno značiti da se prodaja neće realizirati. Kad donosimo odluku o kupnji svi se mi brinemo. Brinemo se da ćemo donijeti pogrešnu odluku. Ovo je uobičajena dilema koja se pojavljuje tik pred samu odluku o kupnji.

Postoji 5 glavnih razloga radi kojih kupac može oklijevati pri donošenju odluke o kupnji, a jedna od najčešćih prepreka je cijena. Brojni prodavači čak sabotiraju sami sebe iščekujući sa strahom pitanje o cijeni jer smatraju kako je njihov proizvod preskup.

Na seminaru će se dati odgovori na ova pitanja:

             Kojih je 5 prepreka u prodaji i što se krije iza svake od njih?

             Što je prodajni put i zašto se prepreke javljaju češće ako preskačemo stepenice tog puta?

             Kako prestati sabotirati sam sebe u prodaji i “prizivati” prepreke?

             Postoji li zaista proizvod ili usluga koji su preskupi za prodaju?

Seminar je namijenjen svima koji u svom poslu prodaju proizvode ili usluge ili vode timove koji ih prodaju.

Predavač na ovom interaktivnom seminaru je Ivana Balić, koja je diplomirala marketing i zanat u prodaji brusila tijekom više od 20 godina iskustva. Prošla je baš sve stepenice od prodavača preko poslovođe, internog trenera prodaje sve do CCO-a. Dio svoje karijere radila je kao tajni kupac kako bi pomogla tvrtkama dobiti najbolji uvid u prodajnu uslugu njihovih trgovina. Iako i dalje duboko u praksi kao CCO u domaćoj tvrtki OTOS d.o.o., posljednjih nekoliko godina kroz Eduplusco, agenciju radi s vlasnicima trgovačkih obrta i maloprodajnim tvrtkama koje žele optimizirati prodajne procese, bolje planirati prodaju, poboljšati prodajne rezultate i stvoriti lojalne kupce. Osim s maloprodajnim tvrtkama radi i s pojedincima koji žele razvijati svoje prodajne karijere, napredovati te povećati svoju vrijednost na tržištu rada u maloprodaji.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno.

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo da svoje sudjelovanje prijavite do ponedjeljka 18. ožujka 2024. godine do 12 sati elektronskim putem na: hup-osijek@hup.hr

vrh stranice