PUMA program u Brodsko-posavskoj županiji nastavlja se i u 2023. godini

16.02.2023.

Značaj PUMA programa, kao i potrebu za istim već sedamnaestu godinu za redom prepoznaje i Brodsko-posavska županija. U dosadašnjih šesnaest godina provedbe ovog programa u Brodsko posavskoj županiji, kroz edukaciju i proces stjecanja dodatnih znanja i vještina prošlo je preko 2800 polaznika, a samo prošle godine njih 228. Ugovor o sufinanciranju PUMA programa između HUP-a i Brodsko-posavske županije za 2023. godinu potpisali su danas 16. veljače Danijel Marušić, župan Brodsko-posavske županije i direktor HUP Regionalnog ureda Osijek Ivan Sarić.

I predstavnici HUP-a, kao i predstavnici Brodsko-posavske županije izrazili su zadovoljstvo dosadašnjim rezultatima, kao i činjenicom da se program unatoč epidemiološkoj krizi uspješno provodio tijekom 2022. godine. Tom prigodom, župan je istaknuo kako je lijepo čuti pozitivne povratne informacije pogotovo u vrijeme globalnih neizvjesnosti uzrokovanih socio-ekonomskim promjenama, elementarnim nepogodama i sukobima. Stoga je izrazio i nadu da će u narednom razdoblju ovakav format komunikacije i edukacije biti od velike koristi našem gospodarstvu i poduzetništvu.

Svečanom potpisivanju Ugovora nazočili su članovi HUP-a: Sanja Jerković, Alar-m Slavonski Brod i ivan Sverić, Đuro Đaković Montaža Slavonski Brod, te Željko Burazović, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i poljoprivredu županije.

Inače, PUMA program i u 2022. godini ocijenjen vrlo visokom ocjenom polaznika, te se sam program se sastoji od 10 mjesečnih cjelodnevnih seminara godišnje na kojima se obrađuju najaktualnije teme iz gospodarstva, a polaznici su direktori, vlasnici i manageri tvrtki s područja Brodsko-posavske županije te studenti Sveučilišta u Slavonskom Brodu i Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Više informacija na: https://www.bpz.hr/novosti/17-godinu-za-redom-brodsko-posavska-%C5%BEupanija-provodi-program-stru%C4%8Dnog-usavr%C5%A1avanjapoduzetnika-i-njihovih-zaposlenika
vrh stranice