PUMA program u Brodsko-posavskoj županiji nastavlja se i u 2019. godini

11.02.2019.

Značaj PUMA programa, kao i potrebu za istim već trinaestu godinu za redom prepoznaje i Brodsko-posavska županija. U dosadašnjih dvanaest godina provedbe ovog programa u Brodsko posavskoj županiji, kroz edukaciju i proces stjecanja dodatnih znanja i vještina prošlo je 1999 polaznika, a samo prošle godine njih 217. Ugovor o sufinanciranju PUMA programa između HUP-a i Brodsko-posavske županije za 2019. godinu potpisali su danas 11. veljače Danijel Marušić, župan Brodsko-posavske županije i zamjenik glavnog direktora Hrvatske udruge poslodavaca Bernard Jakelić.

Svečanom potpisivanju Ugovora nazočili su: Bernard Jakelić, zamjenik glavnog direktora HUP-a, Ivan Sarić iz Regionalnog ureda HUP-a Osijek, Ivica Kožul iz tvrtke Kožul Slavonski Brod, Danijel Marušić, župan BPŽ, Stjepan Bošnjaković, zamjenik župana BPŽ, Gordana Fabčić, pročelnica UO za gospodarstvo BPŽ, Željko Burazović, pročelnik UO za poljoprivredu BPŽ i Anica Perko, savjetnica u UO za gospodarstvo. I predstavnici HUP-a, kao i predstavnici Brodsko-posavske županije izrazili su zadovoljstvo dosadašnjim rezultatima, kao i činjenicom da se program nastavlja i u 2019. godini. Inače, Brodsko-posavska županija, putem Upravnog odjela za gospodarstvo, a u suradnji sa Hrvatskom udrugom poslodavaca već 12 godina provodi "Program usavršavanja managera - PUMA" u Brodsko-posavskoj županiji. Programom PUMA provodi se edukacija i stručno usavršavanje poduzetnika i nadarenih studenata Veleučilišta u Slavonskom Brodu i Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku s područja Brodsko-posavske županije, a kroz održavanje jednodnevnih seminara tijekom godine s eminentnim predavačima i temama iz područja poduzetništva i managementa u poduzetništvu.

Uz vrlo visoke ocjene polaznika (u 2018. godini 4,91) kojih je kroz Program u 2018. godini prošlo 217 polaznika, a sam program se sastoji od 10 mjesečnih cjelodnevnih seminara godišnje na kojima se obrađuju najaktualnije teme iz gospodarstva, a polaznici su direktori, vlasnici i manageri tvrtki s područja Brodsko-posavske županije te studenti Veleučilišta u Slavonskom Brodu i Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

Slika: www.bpz.hr

vrh stranice
vrh stranice