PROMO GLOBAL, Društvo za marketing i poslovne usluge, Zagreb

12.04.2021.

Društvo „PROMO GLOBAL“ osnovano je 2019. godine te je najmlađa tvrtka u sastavu „PROMO International“ Grupe osnovane davne 1989. godine. Članice „PROMO International“ Grupe nedavno su obilježile 30 godina postojanja, neprekidnog poslovanja i stjecanja bogatog tržišnog iskustva i novih znanja. U tome dugom vremenskom periodu nekoliko puta smo se prilagođavali velikim promjenama i uspješno odgovarali na različite izazove.

Članice „PROMO International“ Grupe idejni su tvorci i realizatori nekoliko stotina projekata ekonomsko-socijalnog, marketinškog, istraživačkog, nakladničkog, sajamskog, kongresnog i edukacijskog  karaktera. Projekti su realizirani u BiH, Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Sjevernoj Makedoniji i Poljskoj, a zvanično predstavljeni i realizirani u preko 110 gradova u 35 zemalja svijeta.

Društvo „PROMO GLOBAL“ Zagreb specijalizirano je Društvo za marketing i poslovne usluge. Djelatnost je podijeljena u dva segmenta.

Prvi segment poslovanja je kreiranje i realiziranje vlastitih multidisciplinarnih i interdisciplinarnih projekata u oblastima: marketinga, kongresnih aktivnosti, sajamske industrije, edukacije, nakladništva i turizma. Misija svih projekata je: uspostava i promocija (ekonomskog) razvoja, poduzetništva i međunarodne suradnje te opće-društveno korisnih aktivnosti. Većina projekata ima B2B koncept i misiju.

Drugi segment poslovanja usmjeren je na pružanje poslovnih usluga u oblastima: marketinga, odnosa s javnostima, kreiranja i organizacije događanja (MICE), istraživanja tržišta (uz kreiranje baza podataka i baza informacija) i ispitivanja javnog mnijenja, kriznog upravljanja i kriznog komuniciranja, izrade elaborata i projekata u vezi diverzificiranja biznisa – uspostavljanja novih profitnih centara, poslovnog prava (savjetovanje i nomotehnika)...  

Naše kompetencije i iskustvo razvijali smo i stjecali kroz suradnju sa uglednim tvrtkama u regiji ali i brojnim državnim i znanstveno-obrazovnim institucijama, lokalnim i regionalnim zajednicama te nevladinim organizacijama, poslovnim asocijacijama i medijima.

KONTAKT: 
e-mail: promo-global@promo-perspektive.com
tel. +385 1 / 770 - 9947,
Adresa: Zagreb 10 020, Lanište 3.B,

vrh stranice
vrh stranice