Prijave su otvorene za 2021 SDG Ambition Accelerator – Prijavite se već danas!

17.06.2021.

SDG Ambition Accelerator podržava tvrtke članice UN Global Compacta u postavljanju ambicioznih korporativnih ciljeva i ubrzavanju integracije 17 ciljeva održivog razvoja (SDG) u upravljanje osnovnim poslovanjem - pomažući im pritom u ispunjavanju rastućih zahtjeva dionika. Prijave su otvorene do 30. rujna 2021.

COVID-19 pandemija dodatno je istaknula važnost korporativne odgovornosti. Dapače, 73% izvršnih direktora anketiranih u UN Global Compact-Accenture CEO Survey 2021 očekuje da će pritisak na poslovni sektor za ispunjenjem prioriteta održivosti znatno porasti tijekom sljedeće tri godine.

 Uz smjernice, treninge, mogućnosti umrežavanja i praktičnu podršku, SDG Ambition Accelerator pomoći će vam:

• Strateški prioritizirati akcije koje će ubrzati doprinos vaše tvrtke Agendi 2030

• Postaviti ciljeve usklađene s apsolutnim mjerilima (SDG benchmarks) koja se danas mogu činiti ambiciozna, ali su presudna za predvođenje transformacije gospodarstva i društva

• Pristupiti upravljanju održivošću na drugačiji način i osmisliti nove sustave koji integriraju ciljeve održivog razvoja

• Izgraditi poslovni slučaj i osigurati održivost vaše tvrtke

Jeste li spremni podići svoju SDG ambiciju?

Prijave su otvorene i traju do 30. rujna 2021. Pridružite nam se, napravite važan korak ka transformativnim promjenama i otkrijte novu poslovnu vrijednost, izgradite otpornost i osigurajte dugoročni rast svoje tvrtke. Program je rezerviran za članice UN Global Compacta.

PRIJAVITE SE!


Više informacija o UN Global Compactu i mogućnostima učlanjenja: UN GLOBAL COMPACT
vrh stranice
vrh stranice