Predstavnici HUP-UGGS s čelnicima Geodetskog fakulteta

03.10.2018.

 

2. listopada 2018. u prostorijama Geodetskog fakulteta održan je sastanak predstavnika HUP-UGGS i čelnika Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

U ime HUP-UGGS na sastanku su sudjelovali predsjednik Udruge Željko Perić, dopredsjednik Vedran Car i Marijana Filipić, direktorica granskih udruga a u ime Fakulteta  dekan prof.dr.sc. Damir Medak, prof.dr.sc. Boško Pribičević, pročelnik katedre i izv.prof. dr.sc. Almin Đapo, prodekan za znanost i međunarodne odnose

Na sastanku s razgovaralo o suradnji Fakulteta i HUP-udruge geodetsko geoinformatičke struke. Povezivanje znanosti i gospodarstva svi nazočnu su se složiti je preduvjet za razvoj RH i društva u cjelini.

Kao daljnji koraci zajedničke suradnje, predloženi su kontinuirani sastanci te suradnja vezano uz stručne prakse studenata (gostovanje predstavnika HUP-a na predavanjima i vježbama studijskog programa geodezije i geoinformatika na kolegijima iz poduzetništva), suradnja pri definiranju standarda zanimanja tj. usklađivanja programa s Hrvatskim kvalifikacijskim okvirom.

 

vrh stranice